κουταβακι γινεται μωρο

Ειδα οτι βρηκα με τον αδερφο μου ενα νεογεννητο κουταβακι πεταμενο πηγα να το μαζεψω αλλα ο αδερφος μου μου λεει προσεχε φαινεται αρωστο(ειχε πολυυυ αραιο τριχωμα) το τυληξα με κουβερτα κ το πηρα αγκαλια αλλα απο τη μεση κ κατω ηταν παραλυτο κ πονουσε. Εκανα μεγαλο ταξιδι μονη μου τωρα για να το παω σπιτι οδηγοντας ποδηλατο(δεν εχω ποδηλατο) στη διαδρομη μεταμορφωνεται σε προωρο μωρακι τοσοδουλικο που κ αυτο ποναει απο τη μεση κ κατω. Ολο χαμογελουσε, μου επεσε μερικες φορες κατω κ εκλεγε αλλα μολις το επερνα αγκαλια ηρεμουσε κ χαμογελουσε. Τελικα πηγα με αυτο στο πατρικο μου στους γονεις μου. Τι σημαινει αυτο?
Σαρα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν δείτε στo όνειρο σας ότι η ψυχή σας φεύγει από το σώμα σας, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως κινδυνεύετε να μπλέξετε σε ανώφελες υποθέσεις, που θα σας καταρρακώσουν ηθικά και πιθανώς να χάσετε και λεφτά.

Οι μπάμιες είναι ένα καλό και υγιεινό φαγητό το οποίο όμως από πολλούς θεωρείται πικρό και δύσκολα τρώγονται από μόνες τους. Κάπως έτσι ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μπάμιες.

Τα όνειρα με ζώδια ή ωροσκόπιο δεν έχουν από μόνα τους κάποια ξεχωριστή σημασία. Μπορούν όμως να εξηγηθούν από τον ονειροκρίτη αναλόγως των προσώπων και των καταστάσεων που βλέπετε σε αυτά.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη το όνειρο με φαγητό είναι καλό μόνο αν δεις ότι τρως μαζί με κάποιους άλλους. Διαφορετικά αν ονειρευτείς ότι τρως φαγητό μόνος σου, έρχονται δύσκολες μέρες.

Τα όνειρα με πόρτα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το πως θα δούμε την πόρτα και τι είδους θα είναι. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πόρτες.

Γενικά, αν δεις σφαγείο με σφαγμένα ζώα θα έχεις κάποιες δυσκολίες αλλά τα πράγματα στα οικονομικά θα φτιάξουν.

Αν ονειρευτείς να σφάζουν ζώα μπροστά σου τότε όλες σου οι οικονομικές υποθέσεις σου θα πάνε καλά.

Αν ακούσεις ζώα να κλαίνε και να φωνάζουν όταν τα σφάζουν θα έχεις ερωτική απογοήτευση.