ΑΣΤΕΓΟΣ ΜΕ ΧΗΝΕΣ-ΓΡΙΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ

Σε ένα ερημικό σπίτι όπου βρίσκομαι μπαίνει στο σπίτι-αυλή κάποιος άστεγος ταλαιπωρημένος με 8 χήνες για να τις ξεπουπουλιάσει και να τις μαγειρέψουμε την επομένη..όντως τις καθάρισε τις ετοίμασε ούτως την επόμενη ημέρα να είναι έτοιμες για μαγείρεμα.. Όταν του είπα μετά από ώρες να φύγει γιατί με κούρασε στην είσοδο ήρθε μία γρια με ειρωνικό γελάκι κρατώντας μία λεκάνη με πλυμένα ρούχα.μπήκε στην αυλή και έτρεχε γύρω γύρω από το σπίτι. όταν για να την σταματήσω την έριξα κάτω μου έιπε "εγώ έχω τα πλυμένα ρούχα του νεκρού μου γιου και εσύ μου τα έριξες τώρα κάτω"..αυτό ήταν όλο. τι μπορεί να σημαίνει?..ευχαριστώ!!
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΝΟΣ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο καρκίνος είναι μια από τις πιο άσχημες αρρώστιες που ταλαιπωρούν τον άνθρωπο. Όλοι λίγο πολύ έχουμε κάποιον γνωστό ή συγγενή με αυτήν την ασθένεια και είναι λογικό να βλέπουμε όνειρα με καρκίνο. Τι σημαίνουν όμως και πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον καρκίνο;

Το χαμόγελο δείχνει τη χαρά και τα θετικά συναισθήματα, και είναι αναγκαίο στη ζωή για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Πώς όμως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το χαμόγελο στα όνειρα; Δείτε τις ερμηνείες.

Τα νύχια στο όνειρο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με την κατάσταση, το μέγεθος αλλά και το τι ακριβώς βλέπουμε να γίνεται με αυτά.

Οι φίλοι μας είναι προέκταση του εαυτού μας, με την έννοια ότι οι φίλοι που έχουμε είναι είτε συμπληρωματικά κομμάτια του εαυτού μας είτε πρόσωπα με τα οποία έχουμε συνδεθεί στενά. Με αυτήν τη λογική εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φίλους.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας ψάθες τότε αυτό είναι οιωνός για καλές προοπτικές στις δουλειές σας.

Αν όμως δείτε ψάθες παλιές και τριμμένες, θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις ενοχλητικές και δύσκολες, ειδικά στη δουλειά σας.

Αν δείτε αυτιά στο όνειρο σας, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι κάποιο κακόβουλο πρόσωπο σας προσέχει, προσπαθεί να ακούσει συζητήσεις σας για να μπορέσει να σας βλάψει.