Κηδεια νεκρού πατέρα

Είδα χθες στο ονειρο και ξαναβιωσα την κηδεία του πατέρα μου ο οποίος έχει πεθάνει πριν από ένα μιση χρόνο. Μαζί του κηδεβαμε άλλους τέσσερις που δεν τους ήξερα. Ενώ το φέρετρο των άλλων ήταν μαύρο μόνο του πατέρα μου ήταν δρυς με μπεζ ρίγες. Στη διαδρομή τα κορακια χάνουν τον έλεγχο και τα φερετρα πέφτουν και ανοίγουν και ειδικά του πατέρα μου με αποτέλεσμα να τον πλησιάζω δειλά δειλά φοβισμένη μέσ στη θληψη μου και έχοντας καθίσει δίπλα του κατασπαραζοντας στο κλάμα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ολίβια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Στην καθημερινότητα οι ζητιάνοι συμβολίζουν την απόλυτη φτώχεια και απαξίωση, αλλά στα όνειρα ο ονειροκριτης τα θεωρεί ως καλούς οιωνούς.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι φτωχός ζητιάνος σημαίνει ότι συντομα θα ξεπεράσεις τα προβλήματα και θα έχεις χαρά και και ευτυχία στο σπίτι σου αλλά και οικονομική ανεξαρτησία.

Ο βράχος είναι γεωλογικός σχηματισμός που συνήθως συμβολίζει τη δύναμη, γι' αυτό λέμε συχνά "δυνατός σαν βράχος". Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βράχους και βράχια.

Ένα όνειρο με ποντίκι μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το πώς εμφανίζεται το ποντίκι στο όνειρο και την αίσθηση που μας αφήνει. Γενικά, τα ποντίκια συμβολίζουν την απειλή, τον φόβο, την ανησυχία και την ανασφάλεια.

Γενικά, τα όνειρα με ξηρασία είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά πως εξηγεί αυτό το όνειρο ο ονειροκρίτης.

Τα όνειρα με τρένο ή σιδηρόδρομο γενικότερα δείχνουν ότι πρέπει να έχετε του νου σας σε αυτά που σχεδιάζετε αλλά και σε όσα δεν περιμένετε να συμβούν.

Το άρωμα είναι ένα σύμβολο του θέλητρου, όργανο της αποπλάνησης και του έρωτα. Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι συνώνυμο της μοσχοβολιάς και της ευωδίας.