ΜΙΚΡΟ ΑΓΟΡΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ

Γεια σας.. το δικό μου όνειρο είναι μικρό αλλά εντονο..είδα την αγαπημένη μου φίλη Μαρία να κρατά στην αγκαλιά της τον τρίχρονο ανηψιό της Γεωργάκη και μου τον έδωσε. Τον πήγα αρχικά βόλτα με το καρότσι του, μετά κάπου το ξέχασα και τον είχα αγκαλιά. Οταν νύχτωσε λίγο αρχισα να ανησυχώ που αφησα το καρότσι κι έψαχνα στο δρόμο που είχα διανύσει.....
Σμαραγδα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με πεπόνια είναι δύσκολα στην ερμηνεία, καθώς άλλες φορές είναι καλό όνειρο αλλά κάποιες φορές μπορεί να είναι και κακό όνειρο.

Και το όνειρο αυτό ερμηνεύεται ανάλογα με το πώς βλέπεις το εργοστάσιο.

Αν ονειρευτείς ένα εργοστάσιο που δουλεύει, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πλούτη και πολλά χρήματα

Αν όχι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει απώλεια χρημάτων.

Όπως συμβαίνει συχνά στον ονειροκρίτη, η καρέκλα στο όνειρο έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της καρέκλας που θα ονειρευτείς.

Το χταπόδι με τα χαρακτηριστικά του πλοκάμια και τις βεντούζες είναι ένα άκακο μαλάκιο της θάλασσας. Στα όνειρα όμως το χταπόδι έχει ερμηνεία αρνητική, καθώς συμβολίζει οικογενειακές έγνοιες, στενοχώριες από τελματωμένες ερωτικές σχέσεις ή τερατώδη γεγονότα.

Γενικά το όνειρο με σχολείο δείχνει ότι είτε έχετε ανασφάλεια και αναπολείτε το παρελθόν ή θέλετε να έχετε ευτυχία στη ζωή σας.