το κοριτσι που αγαπω

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο παππούς είναι μια γλυκιά φιγούρα της οικογενειακής ζωής για όλους μας. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον παππού μας ή κάποιον άλλο παππού.

Την έκφραση "με ζώσανε τα φίδια" την ξέρετε; Εχει αρνητική σημασία σωστά; Το ίδιο λέει ο ονειροκρίτης ότι ισχύει και αν ονειρευτείτε φίδια στον ύπνο σας. Χώρια την τρομάρα που θα πάρετε, σημαίνει πάντα ότι διακατέχεστε από άγχος και αγωνία για το μέλλον.

Το όνειρο με γυναίκες έχει διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με το ποιος το βλέπει και τι στυλ γυναίκας ονειρεύεται. Στη γενική περίπτωση πάντως η γυναίκα συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα και το σεξ αλλά και την ραδιουργία και τα υποχθόνια σχέδια.

Η ταράτσα είναι η επίπεδη στέγη των σπιτιών μας, ειδικά των πολυκατοικιών στις πόλεις. Προέρχεται από τη βενετική λέξη terazza και τη  χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας για πολλές χρήσεις. Για να δούμε όμως πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ταράτσα.

O φόνος είναι μια αποτρόπαια και κατακριτέα ηθικά και νομικά πράξη. Έτσι, όταν βλέπουμε φονικό στον ύπνο μας, ο ονειροκρίτης λέει ότι ποτέ μα ποτέ δεν είναι για καλό...

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς κούκλα είναι οιωνός για την απάτη, το ψέμα και την υποκρισία.