φιλι με αυτον που θα ηθελα να ειναι ο αγαπημενος μου..

καλησπερά.. εδω και 4 χρονια ειμαι ερωτευμένη με ενα παλικαρι με τον οποίον ειμαστε μονο φίλοι και δεν εχει συμβει τιποτα μεταξυ μας (αν και θα το ηθελα πολυ να γινει). και χθες το βραδυ ειδα στον υπνο μου οτι ειχα παει σε ενα μπαρ και τον ειδα εκει να την πεφτει κ στο τελος να φιλαει μια αλλη κοπελα...εν τω μεταξυ αυτη η κοπελα, πριν την φιλησει,του εδειξε εμενα και του προτεινε να κανει κατι μαζι μου αλλα αυτος τελικα φιλησε την κοπελα..τι σημαινει?
Δανάη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Είτε ακούς είτε βλέπεις έκρηξη στο όνειρό σου, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα ακούσεις ένα συνταρακτικό γεγονός ή μια αποκάλυψη, το οποίο θα σου στοιχίσει.

Το όνειρο με χιόνι μην το φοβάσαι, γιατί το χιόνι το λευκό δηλώνει την αγνότητα, τον ανεπιτήδευτο έρωτα και τη χαρά του παιχνιδιού. Αντίθετα να φοβάσαι τη χιονοθύελλα ή το βρώμικο χιόνι.

Το αφρόγαλα είναι η κρέμα του γάλακτος και συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευμάρεια.

Ετσι, αν δειτε στο όνειρό σας αφρόγαλα σε ποτήρι, είναι οιωνός τύχης και καλής προοπτικής, ειδικά στα προσωπικά αλλά και επαγγελματικά σας.

Αν όμως δείτε χυμένο αφρόγαλα, τότε να περίμενετε αναποδιές στην προσωπική σας ζωή.

Στην πραγματική ζωή, η αναπηρία συνήθως θεωρείται κακοτυχία και παρόμοια εξηγείται και στα όνειρα αν δεις κάποιον ανάπηρο ή κουτσό.

Το τιμόνι είναι σύμβολο του οδηγού, του τιμονιέρη, αυτού που γνωρίζει που πάει και έτσι εξηγεί και ο ονειροκρίτης αυτού του ειδους τα όνειρα.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι κρατάς στα χέρια σου γερά ένα τιμόνι, σημαίνει συνήθως πως οι δουλειές σου βαδίζουν σε καλό δρόμο.

Η οδήγηση θεωρείται μία από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες του ανθρώπου και συχνά συμβολίζει τη δύναμη και τον έλεγχο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους σε θέση οδηγού.