Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

κοκκινο αυτοκινητο - πεθαμενος πατερας

Καλησπέρα σας. Χθες είδα ένα σύνθετο όνειρο αλλά προς το τέλος του ονειρου ξαφνικα είδα τον πατέρα μου που έχει πεθάνει εδώ και 15 χρονια ,να κάθετε μαζι με μας , τη Μητέρα και τα αδέρφια μου , και να του λέω πως δε τον αγαπάω και πολύ ενώ τη Μητέρα μου την αγαπάω πολύ... Και αυτός κάπως δυσανασχετούσε...μετά σηκωνετε και παει να μπει σε ένα καινούργιο κόκκινο τζιπ κινέζικης μάρκας όμως και γω τον ρωταω αν ειναι δικο του και αν μπορώ να μπω να το δω, λέει ναι , μπαίνω μέσα , καθομαι στη θέση του οδηγού και τον ρωταω αν έχει περιστρεφομενο κάθισμα. Και όντως το τζιπ είχε ιδιαίτερο καθισμα κατα καποιο τροπο περιστρεφομενο. Αυτό. Μετά κάνω τη σκέψη , εφόσον είναι εδώ, άρα και η δουλειά του είναι ανοιχτή , από το να δουλεύω σε ξένους να πάω σ αυτόν να δουλεψω.... Και τελειώνει το όνειρο. Ήταν ελαφρώς αγχωτικο όνειρο, ο λόγος που βρεθηκαμε όλοι μαζί ήταν η συμφιλίωση , έτσι σαν οικογενειακό συμβούλιο , απεριψα τα αδέρφια μου, εδειξα αγάπη για τη Μητέρα μου και μερική αγάπη για τον πατέρα μου.
Ιωαννης

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Τα καρύδια είναι ένας από τους πιο σημαντικούς σε θρεπτική αξία ξηρούς καρπούς αφού στη ζαχαροπλαστική, στη μαγειρική και τρώγεται και σκέτο. Είναι δε τόσο ανθεκτικά που συχνά η λέξη καρύδι χρησιμοποιείται στην καθημερινότητα μας για να χαρακτηρίσει κάποιον. Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με καρύδια;

Καθαρά σεντόνια σημαίνουν οικογενειακή ευτυχία ενώ τα βρώμικα και τα σχισμένα, οικογενειακά προβλήματα.

Τα όνειρα με χορό θεωρούνται οιωνοί και σημάδια του έρωτα και του πάθους, ειδικά αν ο χορός είναι το ερωτικότατο τάνγκο.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας μια βρύση χωρίς να τρέχει νερό σημαίνει συνήθως στενοχώριες και πίκρες στην οικογένειά σας. Το ίδιο δείτε να τρέχει βρώμικο νερό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό.

Οι ψηλοί άνθρωποι είναι προκισμένοι από τη φύση με μεγαλύτερο ύψος με τους υπόλοιπους "φυσιολογικούς" ανθρώπους. Ετσι, και στα όνειρα ο ψηλός άνθρωπος θεωρείται καλό σημάδι για τύχη.

Η μοτοσυκλέτα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα οχήματα που επινόησε ο ανθρώπινος νους. Προσφέρει ελευθερία και ταξίδια αλλά ενέχει ρίσκο και κινδύνους. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μοτοσικλέτες και "μηχανάκια";