κοκκινο αυτοκινητο - πεθαμενος πατερας

Καλησπέρα σας. Χθες είδα ένα σύνθετο όνειρο αλλά προς το τέλος του ονειρου ξαφνικα είδα τον πατέρα μου που έχει πεθάνει εδώ και 15 χρονια ,να κάθετε μαζι με μας , τη Μητέρα και τα αδέρφια μου , και να του λέω πως δε τον αγαπάω και πολύ ενώ τη Μητέρα μου την αγαπάω πολύ... Και αυτός κάπως δυσανασχετούσε...μετά σηκωνετε και παει να μπει σε ένα καινούργιο κόκκινο τζιπ κινέζικης μάρκας όμως και γω τον ρωταω αν ειναι δικο του και αν μπορώ να μπω να το δω, λέει ναι , μπαίνω μέσα , καθομαι στη θέση του οδηγού και τον ρωταω αν έχει περιστρεφομενο κάθισμα. Και όντως το τζιπ είχε ιδιαίτερο καθισμα κατα καποιο τροπο περιστρεφομενο. Αυτό. Μετά κάνω τη σκέψη , εφόσον είναι εδώ, άρα και η δουλειά του είναι ανοιχτή , από το να δουλεύω σε ξένους να πάω σ αυτόν να δουλεψω.... Και τελειώνει το όνειρο. Ήταν ελαφρώς αγχωτικο όνειρο, ο λόγος που βρεθηκαμε όλοι μαζί ήταν η συμφιλίωση , έτσι σαν οικογενειακό συμβούλιο , απεριψα τα αδέρφια μου, εδειξα αγάπη για τη Μητέρα μου και μερική αγάπη για τον πατέρα μου.
Ιωαννης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης την αρρώστια στα όνειρά μας.

Πρόσεξε αν δεις μια άδεια σούβλα, γιατί κάποιοι σε κατηγορούν στο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Αν δεις σούβλα το Πάσχα με αρνί να ψήνεται καλά σημαίνει ότι θα έχεις καλή ζωή και ευτυχισμένη οικογένεια.

Αν δεις το αρνί με αίμα πάνω, δηλαδή άψητο, σημαίνει ότι κάποιοι σε επιβουλεύονται και λένε λόγια πίσω από την πλάτη σου.

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε τα όνειρα με θάνατο ή με πεθαμένο δε θεωρούνται πολύ άσχημα όνειρα ή ιδιαίτερα κακοί οιωνοί. Κι αυτό γιατί το να δούμε θάνατο στον ύπνο μας σημαίνει συνέχιση της ζωής ή αγωνία για κάποιο πρόσωπο που δεν έχουμε δει για καιρό.

Ο άγγελος παραδοσιακά συμβολίζει ότι πιο αγνό και καθαρό υπάρχει στον κόσμο, ενώ παράλληλα θεωρείται ότι μεταφέρει το λόγο του Θεού. Στα όνειρα μας, ο άγγελος -όπως και η Παναγία- συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.

Κατά τον ονειροκρίτη, το κρεβάτι στο όνειρο συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα, τις απολαύσεις και το γάμο. Παράλληλα, όμως μπορεί να είναι οιωνός για ατυχίες ή θλιβερά γεγονότα.

Είδες άγαλμα στο όνειρο σου; Υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για τα αγάλματα στα όνειρά μας. Διάβασε τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.