κοκκινο αυτοκινητο - πεθαμενος πατερας

Καλησπέρα σας. Χθες είδα ένα σύνθετο όνειρο αλλά προς το τέλος του ονειρου ξαφνικα είδα τον πατέρα μου που έχει πεθάνει εδώ και 15 χρονια ,να κάθετε μαζι με μας , τη Μητέρα και τα αδέρφια μου , και να του λέω πως δε τον αγαπάω και πολύ ενώ τη Μητέρα μου την αγαπάω πολύ... Και αυτός κάπως δυσανασχετούσε...μετά σηκωνετε και παει να μπει σε ένα καινούργιο κόκκινο τζιπ κινέζικης μάρκας όμως και γω τον ρωταω αν ειναι δικο του και αν μπορώ να μπω να το δω, λέει ναι , μπαίνω μέσα , καθομαι στη θέση του οδηγού και τον ρωταω αν έχει περιστρεφομενο κάθισμα. Και όντως το τζιπ είχε ιδιαίτερο καθισμα κατα καποιο τροπο περιστρεφομενο. Αυτό. Μετά κάνω τη σκέψη , εφόσον είναι εδώ, άρα και η δουλειά του είναι ανοιχτή , από το να δουλεύω σε ξένους να πάω σ αυτόν να δουλεψω.... Και τελειώνει το όνειρο. Ήταν ελαφρώς αγχωτικο όνειρο, ο λόγος που βρεθηκαμε όλοι μαζί ήταν η συμφιλίωση , έτσι σαν οικογενειακό συμβούλιο , απεριψα τα αδέρφια μου, εδειξα αγάπη για τη Μητέρα μου και μερική αγάπη για τον πατέρα μου.
Ιωαννης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η αγιογραφία είναι η τέχνη της απεικόνισης ιερών προσώπων ή θρησκευτικών σκηνών, ουσιασικά η ζωγραφική παράσταση θρησκευτικών θεμάτων από τη ζωή και τα θαύματα των αγίων της Εκκλησίας μας. Τι σημαίνει όμως η αγιογραφία στα όνειρά μας;

Η τράπουλα είναι ένα φαινομενικά αθώο παιχνίδι, που όμως πολύ συχνά έχει καταστρέψει ανθρώπους λόγω του τζόγου. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τράπουλα και χαρτοπαιξία;

Αν δεις όνειρο με κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο να είναι άρρωστο να ξέρεις ότι το πρόσωπο αυτό θα γίνει καλά.

Aν όμως δεις ότι τον άρρωστο αυτόν τον φέρνουν για ανάρρωση στο σπίτι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως δεν θα γίνει γρήγορα καλά.

Η Φανουρόπιτα είναι παραδοσιακό γλυκό που φτιάχνουμε στις 27 Αυγούστου. Δείτε τι συμβολίζει η φανουρόπιτα και πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φανουρόπιτα.

Ο γκρεμός στην πραγματική ζωή είναι κίνδυνος και απειλή για τον άνθρωπο που δε θα προσέξει. Διάβασε πως ερμηνεύεται και τι συμβολισμούς έχει ο γκρεμός στα όνειρα μας.

Αν δεις στο όνειρό σου έναν αετό να πετάει ψηλά στον ουρανό, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχεις φιλοδοξίες πολύ μεγαλύτερες από τις δυνάμεις σου. Ταυτόχρονα είναι οιωνός για επιτυχία σε δουλειές.