Ο πιο μεγάλος ονειροκρίτης online!

Ειδα το νεκρό πατέρα μου ότι ήμασταν μαζί εγώ από τ μαγαζί του( τ οποίο στο όνειρο ήταν σπίτι) ότι είχε μαζέψει τα πράγματά του και ήρθαν καινούριοι ενοικιαστές και όταν τους είδα ν μπαίνουνε μέσα Μ είπε ότι ξέχασε τ τσιγάρα του και πήγα να τα πάρω εγώ Μέσα στο σπίτι βρήκα τον αδερφό Μ να κοιμάται και εγώ μάζευα κάποια ρούχα που είχε ξεχάσει ο πατέρας μου και κάποια του αδερφού μου, μετά είδα τον πατέρα Μ μέσα στο σπίτι να τρώει μούρα και να μου λέει ότι προσπαθεί να πολεμήσει την αρωωστεια τ με τα μούρα και ότι δεν τ βάζει κάτω και να μου λέει να τρώω και εγω μούρα. Τι μπορεί να σημάνει αυτό?
Είδα τον νεκρό εδώ και 45 χρόνια πατέρα μου ότι είχε επιστρέψει, δε μου μίλησε καθόλου, αλλά τον είδα να κοιμάται δίπλα δίπλα με την αδελφή μου. Η αδελφή μου είναι ζωντανή, αλλά δεν έχουμε καλές σχέσεις. Σαν να περίμενα να ξυπνήσει για να του μιλήσω. Αλλά ξύπνησα εγώ. Τι σημαίνει;
Καλησπέρα σας. Χθες είδα ένα σύνθετο όνειρο αλλά προς το τέλος του ονειρου ξαφνικα είδα τον πατέρα μου που έχει πεθάνει εδώ και 15 χρονια ,να κάθετε μαζι με μας , τη Μητέρα και τα αδέρφια μου , και να του λέω πως δε τον αγαπάω και πολύ ενώ τη Μητέρα μου την αγαπάω πολύ... Και αυτός κάπως δυσανασχετούσε...μετά σηκωνετε και παει να μπει σε ένα καινούργιο κόκκινο τζιπ κινέζικης μάρκας όμως και γω τον ρωταω αν ειναι δικο του και αν μπορώ να μπω να το δω, λέει ναι , μπαίνω μέσα , καθομαι στη θέση του οδηγού και τον ρωταω αν έχει περιστρεφομενο κάθισμα.