πολυ αίμα καθαρό . φιλι απο τον αδερφο της σχέσης μου

ειδα τους γονείς μου κάποια στιγμή να κουβεντιάζουμε.. ήμουν με την σχέση μου και είδα αίμα πολυ στο δάπεδο το οποίο δεν προερχόταν από μας. Ήταν καθαρό. Και κάποια στιγμή ήρθε ο αδρφος της σχέσης μου που δεν έχουμε πολλά πολλά έχουμε πολύ διακριτικές επαφές, ο οποίος με φίλησε στο στωμα και μετά ερχόταν και μου ζητούσε να κάτσουμε παρέα. Κάτι που στην πραγματικοτητα δεν το επιθυμω. δεν υφίσταται είναι παντρεμένος με δυο ομορφα παιδακια και με μια κοπελα πολυ ταιριαστοι και οι δυο...
Ιωάννα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με χρηματοκιβώτια δείχνουν ότι θα έχετε προβλήματα στην οικονομική σας κατάσταση και στις επιχειρήσεις σας, αν έχετε, ενώ θα κινδυνεύσετε να χάσετε λεφτά.

Αν ονειρευτείς σωλήνες, σημαίνει ότι αντιμετωπίζεις πολύ σοβαρά προβλήματα και στενοχώριες και ψάχνεις για κάποια λύση.

Τα λιβάδια σαν σύμβολο υποδηλώνουν την ηρεμία και την ευτυχία. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λιβάδι.

Αν δούμε στο όνειρό μας το πάτωμα, ο ονειροκρίτης λέει ότι το πάτωμα υποδηλώνει την στήριξή μας. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει έναν διαχωρισμό ανάμεσα στο συνειδητό και στο υποσυνείδητο...

Από κει και πέρα:

Το κρύο στο όνειρο έχει διττή σημασία και οι ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης διαφέρουν ανάλογα με τα συμφραζόμενα. Διάβασε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το κρύο στα όνειρά μας.

Προφανώς όνειρα με αυτοκτονία μόνο καλά δεν είναι. Συνήθως αν ονειρευτείτε ότι αυτοκτονείτε σημαίνει ότι σας περιμένουν αναποδιές και προβλήματα στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Οπότε καλό είναι να ηρεμήσετε και να δείτε τι πάει στραβά. Η ζωή είναι όμορφη και δεν αξίζει να χαλάτε τον ύπνο σας για οποιοδήποτε πρόβλημα.