Πτωση αεροπλανου

Καλησπερα. Ειδα οτι ημουν σπιτι μου διαφορετικο απο αυτο που μενω με την κορη μου την μαμα κ την αδερφη μου . Τραβηξα την κουρτινα κ ειδα τον ουρανο καταγαλανο καθαρο κ ενα αεροπλανο λευκο μεγαλο να κανει εναν ελιγμο κ να πεφτει πανω στις πολυκατοικιες. Δεν ακουσα θορυβο δεν τρομαξε κανεις μας . Επεφταν συντριμια αλλα εμας δεν μας αγγιζε τιποτα επεφταν διπλα στο σπιτι αλλα εμεις ηρεμοι. Πηρα το παιδι κ τους δικους μου κ απομακρυνθηκαμε για ασφαλεια .
Ιωαννα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ενα πολύ καλό όνειρο αν πιστεύετε στο Θεό και είστε καλοί Χριστιανοί.

Αν ονειρευτείς το ιερό Ευαγγέλιο στον ύπνο σου, θα ακούσεις καλά λόγια και συμβουλές από ανθρώπους που θέλουν το καλό σου.

Για τους θρησκευόμενους το ευαγγέλιο είναι σημάδι επιτυχίας ενώ γιά τους άθεους το όνειρο είναι κακό.

Το ψάρεμα είναι μία ασχολία που συνδυάζει την ηρεμία και την υπομονή. Μάλιστα, όταν η ψαριά είναι καλή για τον ψαρά, είναι επιτυχία και φέρνει σίγουρα ευμάρεια μια και τα ψάρια που έπιασε μπορεί να τα φάει ή να τα πουλήσει για να βγάλει λεφτά.

Οι μπάμιες είναι ένα καλό και υγιεινό φαγητό το οποίο όμως από πολλούς θεωρείται πικρό και δύσκολα τρώγονται από μόνες τους. Κάπως έτσι ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μπάμιες.

Στον δυτικό πολιτισμό, εδώ και εκατοντάδες χρόνια το μαύρο χρώμα θεωρείται ως το χρώμα του πένθους, ενώ έχει επικρατήσει και ως το χρώμα της αμαρτίας σε αντίθεση με το λευκό, το άσπρο που συμβολίζει το αγνό, τη γέννηση που δεν έχει «μολυνθεί» από την αμαρτία. Τα όνειρα με μαύρα ρούχα ή γενικότερα αντικείμενα με μαύρο χρώμα έχουν διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με την περίπτωση. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για το καθένα...

Ποιος δεν έχει θυμηθεί κάποια στιγμή με νοσταλγία τη σχολική σάκα του; Τόσα χρόνια την κουβάλαγες στους ώμους σου, λογικό να τη δεις και στο όνειρο!  Βέβαια, τα όνειρα με σάκα ή τσάντα σχολική δεν είναι τόσο συνηθισμένα, ωστόσο ο ονειροκριτης έχει κάποιες ερμηνείες για να σας βοηθήσουν.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς κούκλα είναι οιωνός για την απάτη, το ψέμα και την υποκρισία.