ΣΠΙΤΙ ΣΑΝ ΣΠΙΛΙΑ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ

ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΣΑΝ ΣΠΗΛΙΑ. ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑ
ΖΑΦΕΙΡΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς τσεκούρι, σημαίνει ότι έρχεται φιλονικία είτε στην οικογένεια σου είτε στην εργασία σου.

Επίσης,  αν ονειρευτείς ότι κρατάς ένα τσεκούρι στα δικά σου χέρια, δείχνει αποφασιστικότητα για να πετύχεις τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Καθαρά σεντόνια σημαίνουν οικογενειακή ευτυχία ενώ τα βρώμικα και τα σχισμένα, οικογενειακά προβλήματα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σφουγγάρι στον ύπνο σου, πρέπει να προσέξεις. Οι δουλειές σου θα πάρουν επικίνδυνη τροπή  και πιθανόν να χάσεις λεφτά ή και την ίδια την εργασία σου.

Τα σκαλοπάτια είναι το μηχανικό μέσο που έχει εφεύρει ο πολυμήχανος άνθρωπος για να ανεβαίνει αλλά και για να κατεβαίνει πιο εύκολα. Συμβολικά, οι σκάλες είναι μέσο για να περάσεις από ένα επίπεδο στο άλλο. Στα όνειρα, τα σκαλιά έχουν πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος, την κατάσταση τους αλλά και τι ακριβώς είδατε να συμβαίνει.

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια, έλεγε ένα τραγούδι. Τι νόημα έχουν όμως τα όνειρα με τσιγάρο; Ο ονειροκρίτης εξηγεί.

Γενικά το τσιγάρο στα όνειρα θεωρείται κακό σημάδι.

Τα μελομακάρονα είναι το απόλυτο γλυκό των Χριστουγέννων και φυσικά ένα από τα αγαπημένα όλου του κόσμου στην Ελλάδα. Ωστόσο, παρότι τρώμε μελομακάρονα και ευχαριστιόμαστε, ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν αν ονειρευτείς ότι τρως μελομακάρονα, θα μάθεις κάτι άσχημο που θα σε πικράνει πολύ.