Φιλί από άγνωστο

Είδα στον ύπνο μου πως η μου με την μητέρα μου και ξαφνικά πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ και μου λέει να περιμένω έξω .. καθόμουν έξω και έφτιαχνα την (σχολική) μου τσάντα ή οποία είχε βιβλία από το φροντιστήριο.. Ξαφνικά με πλησίασε μία άγνωστη που μιλούσε στο τηλέφωνο εγώ συνέχισα να την φτιάχνω μέχρι που την έφτιαξα έκλεισε και εκείνη το τηλέφωνο και άρχισε να μου μιλάει και να με πλησιάζει μέχρι που φτάσαμε σε απόσταση αναπνοής.. και κάνει κίνηση για να φιληθουμε και έτσι έγινε.δεν πέρασαν 30 δευτερόλεπτα μετά από αυτή την στιγμή και βλέπω την μάνα μου να βγαίνει (ενώ συνεχιζαμε την φάση) και όταν είδα πως ήταν η μάνα μου την σπρωχνω μακριά την άγνωστη.. Τι είναι; :/
Παναγιώτης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ονειρευτείς ένα ταμείο, θα ακούσεις ευχάριστα νέα και το πιθανότερο είναι ότι θα πάρεις λεφτά απρόσμενα, από εκεί που δεν το περίμενες.

Το ίδιο ισχύει αν δεις ότι εργάζεσαι σαν ταμίας.

Αν δεις ότι το ταμείο είναι άδειο, πρέπει να προσέξεις γιατί καποιοι επιχειρούν να σε εξαπατήσουν.

 

Το ξενοδοχείο είναι το μέρος που έχουμε συνδέσει με τις διακοπές μας αλλά είναι και σύμβολο για τους ξένους και τον τουρισμό. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ξενοδοχεία;

Είδες στο όνειρό σου ότι μαγείρευες ή ότι ήσουν μαγείρισσα; Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μαγείρεμα.

Αν δείτε στο όνειρό σας, μια κότα αόριστα χωρίς να σας κάνει εντύπωση το χρώμα της, μόνη της ή μαζί με άλλες, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα σας συμβούν ευχάριστα γεγονότα και σύντομα θα νοιώσετε ευτυχισμένοι και πλήρεις με τον εαυτό σας.

Ενα από τα καλά όνειρα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα βιβλία στο όνειρό σας σημαίνουν ότι κάτι καλό θα σας συμβεί.

Ένα κουτί  γεμάτο με αχρησιμοποίητα σπίρτα, σημαίνει ότι θα βιώσεις μια μεγάλη απογοήτευση είτε στον έρωτα είτε στην οικογένεια είτε στα επαγγελματικά σου.