Τεράστια τσουληθρα

Καλησπερα σας. Είδα στον ύπνο μου πως βρισκόμουν με τον παλιό μου συμμαθητή (δεν έχουμε καμια επαφή πλεον) και πήγαμε σε μια πολύ μεγάλη τσουλήθρα και πίσω μας ηταν ο πρώην μου. Εγω και ο συμμαθητής μου ήμασταν δίπλα δίπλα όση ωρα τσουλουσαμε και ο πρώην μου ακριβώς πίσω μας. Και μου έδωσε την εντύπωση πως ο συμμαθητής μου δεν ήξερε καν ότι γνωρίζομαι με την πρώην μου.
Μαλβίνα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το όνειρο με βαγόνι έχει δύο ερμηνείες.

Αν στο όνειρό σας δείτε ένα βαγόνι τραίνου σε ατύχημα, πχ. εκτροχιασμός, πυρκαϊά, τότε να πρέπει να περιμένετε σοβαρά προβλήματα σε διάφορες υποθέσεις. Και μάλιστα όσο πιο κακό είναι το γεγονός που θα δείτε, τόσο πιο άσχημα θα είναι τα πράγματα στην πραγματικότητα.

Αν ονειρευτείτε τηλέφωνο, είναι προμήνυμα ότι θα έρθετε αντιμέτωπος με αγνώστους που θα σας πλήξουν σοβαρά και θα αναμιχθούν στις υποθέσεις σας.

Το μέλι στην κυψέλη ή σε δοχεία, σημαίνει μεγάλη ευτυχία. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι τρως μέλι θα δοκιμάσεις κάποια πίκρα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να κοιμάσαι, τότε σύντομα θα αποκτήσεις ένα πιστό και καλό φίλο που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις μια δύσκολη κατάσταση.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι οδοιπόρος και μόνος σου σε έρημο δρόμο, περίμενε δύσκολες μέρες γεμάτες στενοχώρια. Αν τα παπούτσια είναι βρώμικα και σκισμένα περίμενε και αρρώστιες.