Πρώην Σύντροφος

Καλησπέρα σας. Έχω χωρίσει εδώ και 3μιση μήνες. Πριν αρκετό καιρό είδα στο όνειρο μου τον πρώην σύντροφο μου να φέρνει πακέτα με μπαταρίες στον παππού μου. Μπαίνοντας στο σπίτι του παππού μου πήγα να πάρω τα πακέτα να τις δώσω εγώ. Δεν τα άφηνε και σε όλη τη διαδρομή τα κρατούσαμε και οι δυο μαζί, κάποιες φορές ακουμπούσαν τα χέρια μας. Συνεχίσαμε σε όλο το σπίτι έτσι κι εγώ σκεφτόμουν γιατί δεν τα αφήνει και κάποια στιγμή γύρισε και μου είπε χαμογελώντας κάτι τύπου "άστα μωρό μου" εγώ γνωρίζοντας ότι είμαστε χωρισμένοι του είπα "δεν είμαι πλέον το μωρό σου". Όταν φτάσαμε είπε πόσο κόστιζαν κι εγώ με τον παππού υπολογίζαμε πως θα δώσουμε τα χρήματα. Στο ίδιο όνειρο ήρθε στο κινητό μου το εικονίδιο μηνύματος και ήταν κόκκινο. Δεν άνοιξα το μήνυμα. Την επόμενη μέρα τον είδα πάλι. Ήμασταν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ή σπιτιού παλιό. Κάποια στιγμή κουνηθήκαμε από ένα μικρό σεισμό. Άνοιξα την πόρτα να βγω όμως ξαναμπήκα. Πήγαμε να μαζέψουμε τα πράγματα και ενώ τα μαζεύαμε τα παρατήσαμε και κάναμε έρωτα. Στο ίδιο όνειρο ήρθαμε σε επαφή και δεύτερη φορά. Τη δεύτερη φορά ήταν πιο όμορφα και ο ίδιος επιδίωξε να ολοκληρώσουμε ελεύθερα την επαφή. Είχα άγχος γιατί ολοκληρώθηκε και ο ίδιος έδειξε ότι αυτό ήθελε και ήταν ήρεμος και γλυκός με αυτό. Μετά από μέρες είδα ότι ήμουν έξω και έφαγα λίγο από ένα καλαμπόκι που ήταν δίπλα σε μια κατσαρόλα που έβραζαν καλαμπόκια. Ήταν πολύ βρασμένο άνοστο. Δίπλα μου ήταν η αδερφή του πρώην μου και της είπα να φάει κι αυτή. Η ίδια κάποια στιγμή γύρισε ήρεμη και γλυκιά και μου είπε ότι δεν είναι τα πράγματα όπως φαίνονται. Με τον πρώην δεν έχουμε καμία επαφή τόσους μήνες. Σημαίνουν κάτι αυτά τα όνειρα?
Ντίνα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο γρίφος είναι ένα πρόβλημα που απαιτεί σκέψη για την επίλυσή του, και συχνά θέλει να σκεφτούμε με αντισυμβατικό τρόπο για να το λύσουμε. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο με γρίφους.

Τα νύχια στο όνειρο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με την κατάσταση, το μέγεθος αλλά και το τι ακριβώς βλέπουμε να γίνεται με αυτά.

Γενικά, τα όνειρα με ξηρασία είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά πως εξηγεί αυτό το όνειρο ο ονειροκρίτης.

Ο ελέφαντας είναι το μεγαλύτερο θηλαστικό της Γης, και χαρακτηρίζεται από τα μεγάλα αυτιά και την προβοσκίδα, ενώ θεωρείται από τα ζώα που εύκολα γίνονται φίλοι με τον άνθρωπο. Κάπως έτσι εξηγεί και ο ονειροκριτης τα όνειρα με ελέφαντες.

Συνήθως ο όρκος στα όνειρα δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με όρκους.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς μαϊμού σημαίνει ότι θα σε εξαπατήσουν, για αυτό πρόσεχε.

Αν δεις μαιμού να τρώει μπανάνα, σημαίνει ότι κινδυνεύεις (είτε να χάσεις τη δουλειά σου είτε από κάποια αρρώστια) και δεν το έχεις καταλάβει.