Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Όρκος

Συνήθως ο όρκος στα όνειρα δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με όρκους.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς κάποιος να ορκίζεται ή να ορκίζεσαι εσύ, σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις γιατί το όνειρο αυτό συνήθως ερμηνεύεται ως προμήνυμα για απάτη.

Κάποιοι στο οικογενειακό περιβάλλον σου ή στενοί φίλοι σε επιβουλεύονται. Μη δίνεις σημασία σε αυτά που θα σου πουν.

Αν ονειρευτείς κάποιον να δίνει όρκο, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι στη δουλειά σου κάποιος λέει άσχημα λόγια πίσω από την πλάτη σου.

Επίσης, τα όνειρα με όρκους δείχνουν αρνητικές εξελίξεις και στο γάμο. Χρειάζεται να προσέχεις και τον άντρα ή τη γυναίκα σου, μπορεί να σε απατάει. Επίσης, δώσε προσοχή στα παιδιά σου, αν έχεις, γιατί μπορεί να κρύβουν κάτι ή να έχουν προβλήματα.

Σχόλια

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να κοιμάσαι, τότε σύντομα θα αποκτήσεις ένα πιστό και καλό φίλο που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις μια δύσκολη κατάσταση.

Τα λουλούδια στο όνειρό μας είναι οιωνοί για τα αισθηματικά μας. Μερικές φορές σημαίνουν ερωτικές επιτυχίες, αλλά άλλες φορές ο ονειροκρίτης τα εξηγεί ως σύμβολα απογοήτευσης.

Τα λιβάδια σαν σύμβολο υποδηλώνουν την ηρεμία και την ευτυχία. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λιβάδι.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σφουγγάρι στον ύπνο σου, πρέπει να προσέξεις. Οι δουλειές σου θα πάρουν επικίνδυνη τροπή  και πιθανόν να χάσεις λεφτά ή και την ίδια την εργασία σου.