Βλεπω καθε βραδυ το ιδιο ονειρο με διαφορετικό τελος-το οποιο δεν θυμαμαι

Ειναι ενα παιδι που ειμαστε μαζι στο φροντιστήριο στα αγγλικα απο περσι και νομιζω πως εχει αισθηματα για εμενα (γιατι κανει διαφορα μονο σε εμενα αππ τα κοροτσια της ταξης)αλλα δεν ειμαι και σιγουρη. Λοιπον το τελευταιο μας μαθημα στα αγγλικα ηταν την ημερα που κλειναν τα σχολεια για διακοπες Χριστουγέννων και εκεινη την ημερα εγιναν πολλα μαζι του. Ειπα ομως να μην δωσω ιδιαιτερη σημασια γιατι ειχε ξανακανει παρομοια πραγματα αν και οχι τοσο φανερα (ελπιζω να με πιανετε). Το επομενο βραδυ και καθε επομενο απο αυτο, εβλεπα στο ονειρο μου πως σχολουσαμε απο το φροντιστήριο και καθε φορα ειμασταν καπου μαζι και με ειχε αγγαλια και καποιες φορες με φιλουσε αλλα μετα δεν θυμαμαι τιποτα. Εχω αποφασισει να το πω στην κολλητη μου μηπως και βρουμε καποια λύση, αλλα πρωτα ηθελα να απευθυνθώ σε εσας. Ελπίζω να μπορέσετε να απαντησετε και οσο πιο συντομα μπορείτε. Ειναι ενα θεμα που με απασχολει και συνεχεια το σκεφτομαι. Ευχαριστώ για τον χρονο σας.
Αφροδίτη Σκιώτη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το παντελόνι θεωρούνταν ένα ανδρικό ρούχο, και αυτό παίζει το ρόλο του στην ερμηνεία αυτών των ονείρων. Γενικά πάντως τα όνειρα με παντελόνι, ή παντελόνια, ερμηνεύονται ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του ονείρου.

Στην καθημερινότητα οι ζητιάνοι συμβολίζουν την απόλυτη φτώχεια και απαξίωση, αλλά στα όνειρα ο ονειροκριτης τα θεωρεί ως καλούς οιωνούς.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι φτωχός ζητιάνος σημαίνει ότι συντομα θα ξεπεράσεις τα προβλήματα και θα έχεις χαρά και και ευτυχία στο σπίτι σου αλλά και οικονομική ανεξαρτησία.

Η ελιά είναι ένα ευλογημένο δέντρο, που συμβολίζει την ειρήνη και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Μας δίνει περίφημους και πολύ θρεπτικούς καρπούς, τις ελιές, και από αυτούς οι άνθρωποι βγάζουμε το λάδι.

Ο ωκεανός στο όνειρο μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και τα συναισθήματα που νιώθουμε. Δείτε μερικές από τις πιο συχνές ερμηνείες.

Το άρωμα είναι ένα σύμβολο του θέλητρου, όργανο της αποπλάνησης και του έρωτα. Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι συνώνυμο της μοσχοβολιάς και της ευωδίας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς  κάποιος να σε υπνωτίζει και να σου λέει να κάνεις ότι θέλει, τότε αυτό σημαίνει ότι θα γίνεις υποχείριο κάποιου ή ότι ο σύντροφός σου σε κοροιδεύει.