Σκυλομαχια

Ήμουν στο σπίτι του εδώ και δύο χρόνια νεκρού πατέρα μαζί με τη μητέρα μου.Ειχαμε μαζί δύο σκυλιά ένα τύπου λυκόσκυλου και ένα τύπου ροντβαιλερ ή πιτμπουλ το γεγονός ότι τα είχαμε λυτά στο δωμάτιο του πατέρα μου δείχνει ότι δεν περιμέναμε αυτό που θα συνέβαινε ..αρπάχτηκαν και το ροντβαιλερ κατέβασε δαγκώνοντας το λυκόσκυλο από τη μούρη το οποίο μάτωσε πολύ στο πρόσωπο πήρα το ροντβαιλερ αγκαλιά και βρήκα στο παράθυρο και φοβούμενος ότι έχει λυσαξει το πέταξα από το μπαλκόνι αυτό έκανε γκέλα και γύρισε στην ταράτσα .Το σπίτι του πατέρα μου είναι ρετιρέ.
Θαλης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το χαλάζι είναι η χειρότερη μορφή υετού, μια και προκαλεί καταστροφές σε καλλιέργειες, αυτοκίνητα, αεροσκάφη, γυάλινες κατασκευές, ενώ η έντονη χαλαζόπτωση μπορεί να αποβεί μοιραία και για τον άνθρωπο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με χαλάζι.

Το τριαντάφυλλο είναι το σύμβολο της αγάπης. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το τριαντάφυλλο στο όνειρο;

Κατά τον ονειροκρίτη αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς μια φούστα, σημαίνει ότι θα υποστείς κάποια προσβολή ή θα ντροπιαστείς από κάποιον.

Το τσουνάμι είναι ένα φαινόμενο με τεράστια θαλάσσια κύματα που έρχονται στις ακτές και συμβαίνει συνήθως μετά από κάποιο σεισμό. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τσουνάμι.

Τα όνειρα με σύκα δεν είναι από τα καλά όνειρα γιατί κατά τον ονειροκρίτη δείχνουν προβλήματα, μεταβολές αλλά και κακές γνωριμίες.

Γενικά η λάσπη στα όνειρα είναι κακός οιωνός. Όπως και στην πραγματική ζωή μας φέρνει προβλήματα, έτσι και στο όνειρο η λάσπη είναι σύμβολο για στενοχώριες, δύσκολες μέρες και αναποδιές.