ΦΙΔΙΑ-ΓΑΤΑ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ , ΧΤΕΣ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ( ΟΣΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ) ΟΤΙ ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΤΣΙΜΠΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟ. ΓΕΝΙΚΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ . ΓΥΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΥΡΝΑΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΟΡΜΑΕΙ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΦΕΥΓΩ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΟΧΗ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
XRISTINA

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής του ανθρώπου, λένε κάποιοι, και το μάτι στο όνειρο είναι πολύ ισχυρό σύμβολο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Αλλες φορές έχουν καλή ερμηνεία άλλες φορές όχι.

Οι φίλοι μας είναι προέκταση του εαυτού μας, με την έννοια ότι οι φίλοι που έχουμε είναι είτε συμπληρωματικά κομμάτια του εαυτού μας είτε πρόσωπα με τα οποία έχουμε συνδεθεί στενά. Με αυτήν τη λογική εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φίλους.

Οι γείτονες είναι οι άνθρωποι που βλέπουμε καθημερινά στο δρόμο, στα μαγαζιά, στο ασανσέρ, ανταλλάσουμε κουβέντες μαζί τους, και τυπικά λόγια χωρίς τις περισσότερες φορές να έχουμε κάποια ιδιαίτερη σχέση. Πολλές φορές, οι γείτονες είναι πηγή ανησυχίας και προβλημάτων.

Η πασχαλιά είναι ένας αρωματικός θάμνος με χαρακτηριστικά μωβ λουλούδια, που ανθίζει τις μέρες περίπου του Πάσχα και για αυτό λέγεται και πασχαλιά. Ο ονειροκρίτης θεωρεί αυτά τα λουλούδια συνδεδεμένα με τον έρωτα.

Το συνεργείο είναι εκεί όπου όλοι πάμε κάποια στιγμή για να διορθώσουμε βλάβες στα οχήματά μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με συνεργείο αυτοκινήτων.