Ο πεθαμενος πρωην σύζυγος.

Γεια σας. Ειδα τον πρωην συζυγο μου που ειναι πεθαμένος τρία χρόνια τωρα, να ειναι ζωντανος με πολυ κοσμο συγγενικο κ μη και να γιορταζουν κατι, που τελικα ηταν τομ μνημοσυνο του. Κ ηταν νευριασμένος μαζι μου κ φωναζε.. Το πατελονι του ηταν ανοιχτο κ φαινοταν τα γεννητικά του όργανα κ ειχε απώλεια ουρων... Κ γω τον αγκαλιαζα για τον ηρεμησω... Εχω τρομαξει.
ΜΑΡΙΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Οταν κατουράμε στην πραγματικότητα, νιώθουμε ένα περιττό βάρος να φεύγει από πάνω μας. Το ίδιο συμβαίνει συνήθως όταν βλέπουμε να κατουράμε στον ύπνο μας, οπότε είναι καλό όνειρο. Εξαίρεση: όταν βλέπουμε να λερωνόμαστε με ούρα - σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι καλό όνειρο.

Τα όνειρα με τρένο ή σιδηρόδρομο γενικότερα δείχνουν ότι πρέπει να έχετε του νου σας σε αυτά που σχεδιάζετε αλλά και σε όσα δεν περιμένετε να συμβούν.

Τα Χριστούγεννα ειναι στον δυτικό κόσμο η γιορτή της αγάπης και της ελπίδας. Δειτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με Χριστούγεννα.

Αν δεις όνειρο με πανέμορφα αρχαία αντικείμενα και αρχαία οικοδομήματα, να περιμένεις επιτυχία σε όλους τους τομείς.

Η ώρα και γενικότερα ο χρόνος και η μέτρησή του (τα ρολόγια) παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στα όνειρα. Εχετε σκεφτεί ποτέ ότι όταν ονειρεύεστε σπάνια έχετε αίσθηση της ώρας; Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλός μας παράγει τις εικόνες και τις αισθήσεις των ονείρων με για να επεξεργαστεί αυτό που σας απασχολεί αφαιρώντας τον περιοριστικό παράγοντα "χρόνο". Η' πιο απλά γιατί δεν έχει χρόνο να λάβει και την ώρα υπόψη του. Ποιος ξέρει; Τι σημαίνει όμως αν σε ένα όνειρό σας δείτε να να σας απασχολεί η ώρα;  

Η ζωγραφική, η τέχνη της παραγωγής μιας πραγματικής φανταστικής εικόνας, είναι ίσως η αρχαιότερη από τις καλές τέχνες. Τι ερμηνεία δίνει όμως ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου ζωγραφίζουμε ή όταν βλέπουμε κάποιον να ζωγραφίζει;