Εκκλησια με μωρό

Είδα στον ύπνο μου να έχω βγει έξω αλλά στην διαδρομή μου γύρισα πίσω και μπήκα σε μια εκκλησια εκεί βγήκε από μια πόρτα ένας παπάς και μου είπε που πάω και εγώ του απάντησα πως πρέπει να πάω όσο πιο γρήγορα στο παιδι μου για να μην κλάψει αν δεν με δει Σπίτι και εκείνος μου έδειξε μια πόρτα για να φτάσω πιο γρήγορα στο σπίτι που είναι το παιδί μου και καθώς πάω να φύγω μου είπε να μου ζήσει το παιδί και εγώ του είπα να είναι καλά μετά δεν θυμάμαι γιατί ξύπνησα
Φλώρα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα κόλυβα είναι συνδεδεμένα με κηδεία. Ανάλογα με το ποιανού τα κόλυβα τρως στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει και διαφορετική ερμηνεία.

Οι φίλοι μας είναι προέκταση του εαυτού μας, με την έννοια ότι οι φίλοι που έχουμε είναι είτε συμπληρωματικά κομμάτια του εαυτού μας είτε πρόσωπα με τα οποία έχουμε συνδεθεί στενά. Με αυτήν τη λογική εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φίλους.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα ποδήλατο ωραίο και ακριβό, σημαίνει ότι θα έχεις πιθανότητες να κερδίσεις λεφτά από κάποια δουλειά που ετοιμάζεις.

Αν ονειρευτείτε ότι πραγματοποιείτε κάποιο ταξίδι, είναι προμήνυμα ότι θα λάβετε κληρονομιά από κει που δεν το περιμένατε.

Τα όνειρα με φορτηγά είναι αμφίσημα υπό την έννοια ότι ο ονειροκρίτης τους δίνει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τα συμφραζόμενα και τις ειδικές καταστάσεις που ονειρεύεται κανείς. Στη γενική περίπτωση αν δεις ότι οδηγάς κάποιο φορτηγό ή αυτοκίνητο σημαίνει συνήθως ότι θα έχεις επιτυχίες.