Πτώση απο τεραστία σκάλα

Είδα οτι είμουν σε ένα πάρκο μαζί με έναν φίλο μου και ξαφνικά ανέβηκα σε μια σκάλα πολύ μεγάλη και οτι την κράταγε ο φίλος μου και προχώραγε και κάποια στιγμή την άφησε και έπεσα αλλα σηκώθηκα αμέσως και ξεκίνησα να του φωνάζω γιατί την άφησες και με έριξες και μου έλεγε οτι κάποια στιγμή έπρεπε να πέσεις..τι σημαίνει;;;
Χρήστος

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια, έλεγε ένα τραγούδι. Τι νόημα έχουν όμως τα όνειρα με τσιγάρο; Ο ονειροκρίτης εξηγεί.

Γενικά το τσιγάρο στα όνειρα θεωρείται κακό σημάδι.

Η ακρόπολη στην αρχαιότητα χρησιμοποιούνταν είτε ως οχυρωμένος οικισμός είτε ως πυρήνας και λατρευτικό κέντρο μιας πόλης. Η πιο φημισμένη Ακρόπολη είναι της Αθήνας, και στα όνειρα είναι καλός οιωνός.

Τα δάχτυλα, και ειδικά ο αντίχειρας, θεωρούνται από τους ανθρωπολόγους βασικός παράγοντας της εξέλιξης του ανθρώπου στη σημερινή του κατάσταση. Και γι' αυτό είναι πολύ συνηθισμένα να βλέπουμε δάχτυλα στο όνειρό μας. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα δάχτυλα;

Όπως και να τα δεις τα ρεβύθια, σημαίνουν στενοχώριες, δυσάρεστες ειδήσεις, αποτυχίες και ερωτικές απογοητεύσεις.

Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας, λέει το ρητό. Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου να σου προσφέρουν δώρα, τις περισσότερες φορές πρέπει να προσέξεις πολύ. Δες τι εξήγηση δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με δώρα.

Αν δείτε στο όνειρο σας έναν βιασμό, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σύντομα θα μάθετε ότι κάποιο φίλο σας τον χτύπησε συμφορά και θα εκπλαγείτε. Αν επιπλέον ο βιασμός που είδατε έγινε σε βάρος συγγενή σας, τότε το πρόσωπο αυτό θα περάσει πολύ δυσάρεστες ψυχολογικές καταστάσεις.