Νεαρός που δεν μπορώ να θυμηθώ ποιος είναι

Ειδα πως βρισκομουν σε ενα δωμάτιο με μόνο έναν μικρό καναπέ μέσα. Ξαφνικά μπαίνει μεσα ένας παρα πολύ όμορφος νεαρός και μου πιάνει την κουβέντα. Μου μιλάει σαν να με γνωρίζει χρονια, όμως εγώ δεν μπορώ να τον αναγνωρίσω. Μου κάνει ερωτήσεις όπως "θυμασαι τοτε που ειχαμε παει σε εκεινο το μαγαζι και εγινε εκεινο το πραγμα?" Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι και πως ξέρει τόσα πολλά για μένα. Εκείνος καταλαβαίνει πως δεν τον αναγνωρίζω και το φωτεινό του πρόσωπο γίνεται λυπημένο. Με ρωτάει πληγωμένος "δεν με θυμασαι?" Και εγώ του απαντάω μπερδεμένη πως όχι. Έρχεται πιο κοντά μου και μου κάνει την ίδια ερώτηση. Παίρνει την ίδιο απάντηση. Απελπίζεται. Ερχεται ακόμα πιο κοντά μου και μου φωνάζει κλαίγοντας "Δεν με θυμάσαι?!" Εγω του απανταω τρομαγμενη οχι για ακόμα μια φορα. Τον βλεπω λυπημένο και αρχισω να κλαιω και γω. Με αγκαλιάζει κλαίγοντας και με ρωτάει το ίδιο πράγμα ψιθυριστά αυτή τη φορά. Δεν του απαντάω, μόνο κλαίω, και μαζί κλαίει και αυτός. Αυτό το όνειρο το έχω δει αρκετές φορές, παρόλο που τα όνειρα μου συνήθως δεν επαναλαμβάνονται. Είναι πάντα παρά πολύ έντονο και θέλω πολύ να μάθω τι σημαίνει.
Αννα Μαρια

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όταν δεις πως χρησιμοποιείς γραφομηχανή, σημαίνει ότι θα κάνεις προόδους στη ζωή σου και μάλιστα τόσο μεγαλύτερες όσο πιο γρήγορα γράφεις.

Τα όνειρο με όσπρια θεωρείται καλό όνειρο και προάγγελος θετικών ειδήσεων και ευδαιμονίας. Όπου και όπως και αν τα δεις, τα όσπρια σημαίνουν πλούτη, λεφτά, αφθονία αγαθών και καλή υγεία χωρίς αρρώστιες.

Τα άλογα είναι πολύ δυνατά ζώα και ταυτόχρονα πολύ κοντά στον άνθρωπο και γι' αυτό τις περισσότερες φορές θεωρείται ότι συμβολίζουν την δύναμη, την υγεία και την ισχύ. Κάπως έτσι είναι συνήθως και στον ονειροκρίτη.

Ο γρίφος είναι ένα πρόβλημα που απαιτεί σκέψη για την επίλυσή του, και συχνά θέλει να σκεφτούμε με αντισυμβατικό τρόπο για να το λύσουμε. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο με γρίφους.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς μαϊμού σημαίνει ότι θα σε εξαπατήσουν, για αυτό πρόσεχε.

Αν δεις μαιμού να τρώει μπανάνα, σημαίνει ότι κινδυνεύεις (είτε να χάσεις τη δουλειά σου είτε από κάποια αρρώστια) και δεν το έχεις καταλάβει.

Ακόμα ένα άσχημο όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Όταν ονειρευτείς κάποιο μέρος άβατο και αδιαπέραστο, τότε εμπόδια και στενοχώριες θα παρουσιαστούν στις επιχειρήσεις σου.