Νεαρός που δεν μπορώ να θυμηθώ ποιος είναι

Ειδα πως βρισκομουν σε ενα δωμάτιο με μόνο έναν μικρό καναπέ μέσα. Ξαφνικά μπαίνει μεσα ένας παρα πολύ όμορφος νεαρός και μου πιάνει την κουβέντα. Μου μιλάει σαν να με γνωρίζει χρονια, όμως εγώ δεν μπορώ να τον αναγνωρίσω. Μου κάνει ερωτήσεις όπως "θυμασαι τοτε που ειχαμε παει σε εκεινο το μαγαζι και εγινε εκεινο το πραγμα?" Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι και πως ξέρει τόσα πολλά για μένα. Εκείνος καταλαβαίνει πως δεν τον αναγνωρίζω και το φωτεινό του πρόσωπο γίνεται λυπημένο. Με ρωτάει πληγωμένος "δεν με θυμασαι?" Και εγώ του απαντάω μπερδεμένη πως όχι. Έρχεται πιο κοντά μου και μου κάνει την ίδια ερώτηση. Παίρνει την ίδιο απάντηση. Απελπίζεται. Ερχεται ακόμα πιο κοντά μου και μου φωνάζει κλαίγοντας "Δεν με θυμάσαι?!" Εγω του απανταω τρομαγμενη οχι για ακόμα μια φορα. Τον βλεπω λυπημένο και αρχισω να κλαιω και γω. Με αγκαλιάζει κλαίγοντας και με ρωτάει το ίδιο πράγμα ψιθυριστά αυτή τη φορά. Δεν του απαντάω, μόνο κλαίω, και μαζί κλαίει και αυτός. Αυτό το όνειρο το έχω δει αρκετές φορές, παρόλο που τα όνειρα μου συνήθως δεν επαναλαμβάνονται. Είναι πάντα παρά πολύ έντονο και θέλω πολύ να μάθω τι σημαίνει.
Αννα Μαρια

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα σφυριά είναι εργαλεία με τα οποία καρφώνουμε αλλά και διορθώνουμε πράγματα. Ανάλογα με τον τρόπο χρήσης το σφυρί στο όνειρο έχει και διαφορετική σημασία.

Αν ονειρευτείς ότι χρησιμοποιείς ένα σφυρί για κάποια εργασία στο σπίτι σου να περιμένεις κέρδη και επιτυχίες.

Η φωλιά είναι συμβολο αγάπης, θαλπωρής και έρωτα. Κατά μία έννοια συμβολίζει το από που προερχόμαστε ενώ μπορεί να συμβολίζει το σπίτι και την οικογένεια μας.

Πολλές οι ερμηνείες του ονειροκρίτη για τη νύφη στα όνειρα. Ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακόμα κι αν εσείς που είδατε το όνειρο με μια νύφη είστε άντρας ή γυναίκα. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρα με νύφες.

Αν είσαι μαθητής ή φοιτητής το όνειρο με τετράδιο δεν έχει καμιά σημασία συνήθως -- εκτός από άγχος για τα μαθήματά σου. Για τους υπόλοιπους όμως που θα ονειρευτούν τετράδιο ή τετράδια, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές εξηγήσεις και ερμηνείες.

Σε όλες τις κοινωνίες, ο πατέρας όπως και η μητέρα είναι κέντρο αναφοράς για την οικογένεια, θεμέλιος λίθος, άξονας σταθερότητας και προστασίας για την οικογένεια και τα παιδιά. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον πατέρα μας.

Ο χυμός στο όνειρό έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως, οι χυμοί συμβολίζουν συνήθως την αναζωογόνηση και την ενέργεια, αλλά και την ανάγκη για υγεία και ευεξία. Διαβάστε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με διάφορους χυμούς.