Γάμος σε λιμάνι

Είδα όνειρο ότι θα παντρεύομουν τον αρραβωνιστικο μου σε ένα λιμάνι και όπως περπατούσα για να τον βρω εκείνος στεκόταν σε μια βάρκα με τους φίλους του και τον εσπρωξαν μέσα στη θάλασσα για πλάκα! Αυτό το απόσπασμα θυμάμαι μόνο. Ευχαριστώ
Μαριάννα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το τέρας στο όνειρό μας σημαίνει δυσάρεστες ειδήσεις. Μερικές φορές ειναι προμήνυμα για αρρώστια ή/και θάνατο.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας μια βρύση χωρίς να τρέχει νερό σημαίνει συνήθως στενοχώριες και πίκρες στην οικογένειά σας. Το ίδιο δείτε να τρέχει βρώμικο νερό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό.

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε τα όνειρα με θάνατο ή με πεθαμένο δε θεωρούνται πολύ άσχημα όνειρα ή ιδιαίτερα κακοί οιωνοί. Κι αυτό γιατί το να δούμε θάνατο στον ύπνο μας σημαίνει συνέχιση της ζωής ή αγωνία για κάποιο πρόσωπο που δεν έχουμε δει για καιρό.

Τα όνειρα με λεωφορεία και γενικά μέσα μεταφοράς συνήθως ερμηνεύονται ως προάγγελοι για γεγονότα και αλλαγές που θα έρθουν στη ζωή μας. Ανάλογα με το ακριβώς συμβαίνει στο όνειρο, υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για την αντίδρασή μας σε αυτά τα γεγονότα.

Γενικά το όνειρο με γαμπρούς (ή νύφη) δεν θεωρείται καλό όνειρο. Κι αυτό γιατί πάντα ο ονειροκρίτης θεωρεί το γαμπριάτικο κοστούμι από απλή στέρηση της ελευθερίας ως προάγγελο ασθένειας ακόμα και θανάτου.

Οι εφημερίδες είναι τα έντυπα από τα οποία ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στην καθημερινότητα. Σπάνια όμως υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα στις ειδήσεις, και με αυτόν τον τρόπο εξηγεί τα όνειρα αυτά ο ονειροκρίτης.