Χρυσός σταυρός

Το όνειρο ξεκινάει με εμένα να κοιτάω χαμηλά ,καθώς μπροστά μου υπήρχε μια σχισμη, η γη ήταν "κομμένη" στα δυο,έσκυψα να δω μέσα της αλλά υπήρχε σκοτάδι,στην μια μεριά της γης όμως υπήρχε ένας χρυσός σταυρός που ένωσε την γη κ ο χρυσός σταυρός έμεινε εκεί.Σηκωνοντας το κεφάλι μου είδα θολά ότι βρισκόμουν σε ένα νεκροταφείο χωρίς να υπάρχει κανένας γύρω μου κ υπήρχε λίγη πρασινάδα γύρω στο έδαφος.Τοτε ξύπνησα..Τι συμβολίζει αυτό το ονειρο;
Τάνια

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Αν ένας άντρας δει στο όνειρό του να έχει μουστάκι του μεγάλο και παχύ, σημαίνει ότι θα έχει μεγάλη πέραση και επιτυχίες στα ερωτικά του. 

Αν επιπλέον δει ότι περιποιείται αυτό το μουστάκι, σημαίνει ότι θα βρει αγάπη και θα γίνει ευτυχισμένος.

Τα όνειρα με ζώδια ή ωροσκόπιο δεν έχουν από μόνα τους κάποια ξεχωριστή σημασία. Μπορούν όμως να εξηγηθούν από τον ονειροκρίτη αναλόγως των προσώπων και των καταστάσεων που βλέπετε σε αυτά.

Η αστυνομία στα όνειρα δεν είναι καλό σημάδι, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αξιωματικούς της αστυνομίας.  Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Αν δεις όνειρο με κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο να είναι άρρωστο να ξέρεις ότι το πρόσωπο αυτό θα γίνει καλά.

Aν όμως δεις ότι τον άρρωστο αυτόν τον φέρνουν για ανάρρωση στο σπίτι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως δεν θα γίνει γρήγορα καλά.

Τα όνειρα με χρέη έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπεις και τι χρωστάς ή σε ποιον.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ότι έχεις χρέη σε κάποιον άγνωστο, θα κερδίσεις λεφτά.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς κούκλα είναι οιωνός για την απάτη, το ψέμα και την υποκρισία.