Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Δόντια, δόντι

Γενικά είναι ένα κακό όνειρο. O ονειροκρίτης λέει ότι τα όνειρα με δόντια δεν προμηνούν ευχάριστα πράγματα. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κουνιούνται τα δόντια σας, είναι οιωνός ότι θα αποτύχετε σε κάποιον τομέα.

Τα μαυρισμένα και κιτρινιάρικα δόντια σημαίνουν στενοχώριες. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να πέφτουν τα δόντια σου, περίμενε πολλές συμφορές ή και τον θάνατο συγγενικού σου προσώπου. Το στόμα που δεν έχει καθόλου δόντια, σημαίνει στενοχώρια και δυστυχία.

Ένα από τα πιο δυσοίωνα όνειρα είναι να δει κανείς δόντια κακόφτιαγμένα ή δόντια με αίμα. Αν δείτε τέτοιο όνειρο θα έχετε απανωτές κακοτυχίες: θα χάσετε λεφτά, θα αποτύχετε σε διάφορες υποθέσεις, θα έχετε κακή υγεία, εκνευρισμούς και νευρικές διαταραχές ακόμα και αν έχετε ατσάλινα νεύρα!

Αν δείτε οδοντίατρο να σας βγάζει δόντι, σημαίνει αρρώστια ίσως και θανατηφόρα. Επίσης, αν δείτε όνειρο ότι σας φτιάχνουν μασέλες, σημαίνει ότι πολλά βάρη θα πέσουν επάνω σας και θα τα αντιμετωπίσετε με μεγάλη δυσκολία.

Αν ονειρευτείτε ότι χάσατε δόντια με οποιοδήποτε τρόπο, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει είτε ότι θα πάθετε κάποια καταστροφή στις επιχειρήσεις σας και θα χάσετε λεφτά είτε θα έχετε προβλήματα  στις ιδιωτικές και οικογενειακές υποθέσεις σας.

Αν δείτε ότι εξετάζετε τα δόντια σας, είναι μια προειδοποίηση ότι σας περιτριγυρίζουν εχθροί. Αν ονειρευτείτε πως φτύνετε δόντια, προμηνύεται αρρώστια δική σας, ή της οικογένειας σας.

Αντίθετα, αν δείτε ότι σφραγίζετε τα δόντια σας σημαίνει ότι πιθανώς να βρείτε χαμένα αντικείμενα.

Επισης, αν ονειρευτείς να φυτρώνουν δόντια, θα μείνεις έγκυος. Αν είσαι ελεύθερη γυναίκα και δεις στο όνειρο να φυτρώνουν δόντια σημαίνει γάμο.

Αν βλέπεις πως στο στόμα σου έχεις χρυσά δόντια, περίμενε μεγάλη ευτυχία και γαλήνη στο σπίτι σου και πολλά λεφτά από τις δουλειές σου.

Αντίθετα, αν δείτε ότι καθαρίζετε τα δόντια σας, θα έχετε προβλήματα οικονομικά και θα κάνετε αγώνα για να μπορέσετε να διατηρήσετε την περιουσία σας.

Αντίθετα, αν ονειρευτείτε ότι θαυμάζατε τα δόντια σας για τη συμμετρία και τη λευκότητα τους, προμηνύονται ευχάριστες απασχολήσεις, ευτυχία και ευχαρίστηση μετά την εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Γενικά, τα γερά και άσπρα δόντια σημαίνουν ευτυχία και χαρά.

 

Σχόλια3

Γιάννης

πριν από 2 χρόνια 4 μήνες

Εγώ είδα ότι ήθελα κάτι να δαγκώσω και ξαφνικά σπάει το μισό μου μπροστινό δόντι και έπεσε και το κρατούσα στο χέρι μου σε κομμάτια. Μετά κοίταξα τα ούλα μου στον καθρέφτη, τα 4 μπροστινά μου δόντια είχαν όλα μαυρισμένα και μελανιασμένα ούλα και ξαφνικά, το δόντι που πριν μου έσπασε έφυγε και το υπόλοιπο μισό μέσα από το ούλο και καθώς έπεφτε έβγαινε ένα πράσινο υγρό από μέσα λίγο πυχτό. Γενικά ήταν άσχημο όνειρο και σε όλη τη διάρκεια του αλλά και μετά που ξύπνησα ένιωθα πολύ περίεργα, σαν φόβο ότι κάτι θα συμβεί πολύ άσχημο.

Καλησπέρα Γιάννη , δυστυχώς έχω δει άλλες δυο φορές παρόμοιο όνειρο να σπάει το μπροστινό μου δόντι . Επειδή όντως έχει συμβεί στην πραγματικότητα και είχα φρικάρει μέχρι να το φτιάξω όταν το είδα στο όνειρο μου ξυπνησα αναστατωμένη ! Και τις δυο φορές μου συνέβαινε μετά από καιρό κακά μαντάτα ! Ήταν απώλεια ανθρώπου συνήθως . Χθες ξανά είδα Τρίτη φορά αυτό το όνειρο επίσης με τον ίδιο τρόμο ! Φοβάμαι μην χάσω πάλι συγγενικό πρόσωπο ξανά .

Onoma

πριν από 2 χρόνια 7 μήνες

Εγώ είδα όνειρο που έβγαλα ολόκληρο το ούλο μου σαν να ειναι αποσπώμενο και το έπλαινα στον νεροχύτη, είχε ένα κακό δόντι πάνω του που ήταν τρυπημενο. Γενικά η αίσθηση μέσα στο όνειρο ήταν πολύ κακη. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθω να τα πλύνω. Ζοριζομουν μην λερωσω και σιχαίνομουν. Μετά όταν πέρασε η ώρα βγήκα για να πάω στο περίπτερο και ξέχασα τη μασέλα σπιτι. Πολύ περίεργο...