Πεθαμένη γιαγιά με μωρό

Ειδα στο όνειρο μου την γιαγιά μου που έχει πεθάνει εδώ και δυο μήνες να είναι στο σπίτι της θείας μου από την πλευρά του πατέρα μου να κάθετε στο καναπέ με ένα μωρό στην αγκαλιά της στεκομουν στην πόρτα την κοίταξα γύρισε με είδε και εκείνη κάτι μου είπε έβαλα τα κλάματα την μάλωσαν οι θείοι μου και εγώ έφυγα τρέχοντας μετά συνειδητοποίησα οτι δεν ήταν η γιαγιά απλά ήταν ο θείος μου που της μοιάζει τι μπορεί να συμβολίζει αυτό το όνειρο;
Θεοδωρα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η καλύβα είναι το σπίτι του φτωχού. Στα όνειρα, η καλύβα έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος βλέπει το όνειρο.

Για παράδειγμα,  αν ένας πλούσιος δει ότι μένει σε καλύβα σημαίνει ότι θα έχει μια οικονομική καταστροφή.

Το τηγάνι συμβολίζει την κάψα, τον πόθο και την γεύση της επιτυχίας. Γενικά ο ονειροκρίτης το θεωρεί ένα πολύ καλό όνειρο. Διάβασε την ερμηνεία του ονείρου με τηγάνι.

Τα άλογα είναι πολύ δυνατά ζώα και ταυτόχρονα πολύ κοντά στον άνθρωπο και γι' αυτό τις περισσότερες φορές θεωρείται ότι συμβολίζουν την δύναμη, την υγεία και την ισχύ. Κάπως έτσι είναι συνήθως και στον ονειροκρίτη.

Οι μπερδεμένες κλωστές σημαίνουν αναποδιές και δυσκολίες στις δουλειές σου και πιθανώς αποτυχία στα σχέδια που κάνεις

Η κοπέλα που θα ονειρευτεί χρυσή κλωστή, γρήγορα θα κάνει ένα καλό γάμο και θα ευτυχήσει.

Αν κάποιος δει να ράβει με μαύρη κλωστή, είναι οιωνός άσχημα νέα ακόμα και θάνατο.

Τα όνειρα με χρέη έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπεις και τι χρωστάς ή σε ποιον.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ότι έχεις χρέη σε κάποιον άγνωστο, θα κερδίσεις λεφτά.

Κακό όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Αν δεις τα χωράφια, τον κήπο ή τα κτήματά σου να είναι χωρίς βλάστηση, πρόσεχε πολύ γιατί τα σχέδια που προγραμματίζεις θα αποτύχουν.