άδειο γραφείο συναδέλφου

έιδα την επεξήγηση για το γαρφείο ,στο ονειρό μου όμως είδα άδειο και καθαρό το γραφείο της συναδέλφου που δουλευουμε μαζί.Μου είπε καλά δεν βλέπεις τι γίνεται εδω και μου έδειξε το άδειο καθαρό γραφείο της και την κοιταξα τελείως ψυχρα και της είπα τι περίμενες ετσι που τα κατάφερες. Να σημειωθει ότι με το συγκεκριμένο άτομο δεν υπάρχει επικοινωνια καλή εδω και χρόνια.την θεωρώ τεμπέλα και με θεωρεί απαράδεκτη.
ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η βάπτιση είναι μια πολύ σημαντική και ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή των παιδιών μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με βαφτίσια.

Οι αράχνες είναι έντομα που φημίζονται για την ικανότητά τους να υφαίνουν ιστούς οι οποίοι είναι θανατηφόρες παγίδες για τα θύματά τους. Ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της αράχνης που θα ονειρευτείτε, ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική ερμηνεία.

Τα ανθρώπινα όντα περνάμε από πολλά στάδια, και αν δεν μας τύχει κάποια αρρώστια ή ατύχημα, καταλήγουμε πάντα στο γήρας, δηλαδή όλοι γινόμαστε κάποια στιγμή γέροι ή γριές. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γέρους ή γριές;

Το αεροδρόμιο ειναι ο χώρος από τον οποίο απογειωνόμαστε για άλλα μέρη αλλά ταυτόχρονα και το μέρος όπου καταλήγουμε σε ένα μακρυνό ταξίδι. Συνήθως, στον ονειροκρίτη τα αεροδρόμιο συνδέονται με επαγγελματικά ή οικονομικά, αλλά και γενικότερα με αλλαγές στη ζωή μας.

Το τέρας στο όνειρό μας σημαίνει δυσάρεστες ειδήσεις. Μερικές φορές ειναι προμήνυμα για αρρώστια ή/και θάνατο.