Είδα την νεκρή γυναίκα μου ανυσηχη

Καλησπέρα σας, Με αφορμή το παρακάτω όνειρο θα επιθυμούσα την ερμηνεία του: Μετά από δυο μήνες απουσίας της γυναίκας μου λόγο θανάτου από Καρκίνο σε μικρή ηλικία την είδα σήμερα στον ύπνο μου για πρώτη φορά, το όνειρο ήταν βαρύ και έντονο η γυναίκα μου πολύ κινητική, θυμωμένη - παραπονεμένη (γιατί έγινε αυτό και έφυγε) και μου μιλούσε με έντονο ύφος. Ο λόγος ήταν ότι δεν της άρεσε εκεί που βρίσκονταν ενώ εγώ παράλληλα προσπαθούσα να την ηρεμήσω λέγοντας ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι τώρα και πρέπει να ηρεμήσεις. Για όσο κράτησε αυτό οι σκηνές στο όνειρο ήταν άχρωμες (σαν να βλέπεις ασπρόμαυρη ταινία) και δεν υπήρχε σταθερός χώρος. Το όνειρο ξεκίνησε από ένα άγνωστο άδειο εσωτερικό χώρο, μετά σε ένα δωμάτιο το οποίο ανήκει στο πατρικό μου και μετά σε ένα τρίτο δωμάτιο από το πατρικό της σπίτι, εγώ το ένιωσα αυτό σαν να περιφέρεται κ εγώ να προσπαθώ να την ηρεμήσω από δωμάτιο σε δωμάτιο χωρίς να καταλαβαίνω το πότε τα δωμάτια άλλαζαν. Σε όλη αυτή την ένταση ήθελα να Ξυπνήσω ενώ εκείνη παράλληλα έφευγε προς ένα άλλο τέταρτο δωμάτιο και θυμάμαι να της λέω κάτσε να το συζητήσουμε μην φεύγεις πού πας ; *Στην παράλληλη προσπάθεια να ξυπνήσω ένιωθα σαν να με πατάει κάποιος στην πλάτη και προσπάθησα πολύ μέχρι να τα καταφέρω. Για περεταίρω βοήθεια: δεν μου ζήτησε τίποτα, καταλάβαινα την συζήτηση μας, δεν φιληθήκαμε, υπήρχε απόσταση μεταξύ μας σε κάθε δωμάτιο, δεν μου υποδείκνυε τίποτα, δεν με κάλεσε κοντά της, Ευχαριστώ,
Γιάννης

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το όνειρο με γυναίκες έχει διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με το ποιος το βλέπει και τι στυλ γυναίκας ονειρεύεται. Στη γενική περίπτωση πάντως η γυναίκα συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα και το σεξ αλλά και την ραδιουργία και τα υποχθόνια σχέδια.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς στρατιώτη στον ύπνο σου, τότε δείξε υπομονή και όλα θα πάνε καλύτερα.

Ένας οπλισμένος στρατιώτης σημαίνει προστασία.

Πολλοί στρατιώτες δείχνουν συνάντηση με αγαπημένα πρόσωπα.

 

 

 

Το φεγγάρι όπως κι αν το δεις είτε ολόγιομο είτε στη χάση του, σημαίνει ότι ο αισθηματικός σου δεσμός θα γίνει πιο ζεστός και το αγαπημένο σου πρόσωπο θα έρθει πιο κοντά σου.

Χρωματιστό φεγγάρι σημαίνει οτι θα έχεις κάποια απογοήτευση ενώ αν δεις έκλειψη σελήνης σημαίνει προβλήματα στο γάμο και διαζύγιο.

 

Το παζλ είναι πολύ έξυπνο παιχνίδι όπου πρέπει να βάλουμε τα κομμάτια σε μια λογική σειρά. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο με παζλ.

Αν ονειρευτείτε τηλέφωνο, είναι προμήνυμα ότι θα έρθετε αντιμέτωπος με αγνώστους που θα σας πλήξουν σοβαρά και θα αναμιχθούν στις υποθέσεις σας.

Τα δέντρα είναι πηγή οξυγόνου και ζωής, ειδικά τα μεγάλα καταπράσινα δέντρα συμβολίζουν πάντα την ευμάρια, την καλλιέργεια και τον πλούτο.

Ετσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε όνειρο με πολλά πράσινα δέντρα, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε χαρές και πλούτη.