Δάγκωμα φιδι

Ετοίμαζα μια σαλάτα στο σπίτι του συντρόφου μου. Μέσα είχε ένα φίδι. Θα το μαγειρευτά μάλλον. Το πιάνω.. Με δαγκώνει.. Αταραχη και χωρίς να πονέσω το πιέζω στο κεφάλι και παθαίνει. Το αφήνω δίπλα και συνεχίζω. Εκείνη την ώρα έρχεται μέσα στην κουζίνα η μητέρα του συντρόφου μου να δει τι κάνω και να βοηθήσει. Το βλέπει και μου λέει όλα καλά? Της λέω με δάγκωσε αλλά όλα καλά.. Όλοι στο σπίτι ήταν αταραχοι. Συνεχίζοντας βλέπω πως ζωντανεύει. Το πιάτο πάει να το πιάσει η μαμά του και της λέω να προσέχει αλλά αυτή πανικοβληθηκε. Ζώντα ε το φίδι και ήταν επιθετικό απέναντι της. Και όλο μεγάλωνε. Εγώ πάλι πολύ φυσιολογικά πήγα ένα βήμα πίσω και κοιτούσα. Δεν ταραχτηκε δε πονούσε το δάγκωμα.. Ίσα ίσα που δεν το έδωσα και σημασία. Απλά κοιτούσα την μητέρα του να παλεύει με το φίδι που ήταν να μαγειρέψω. Εκεί ξύπνησα. Μπορείτε να μου το εξηγήσετε παρακαλώ πολύ. Μου φάνηκε πολύ περίεργο. Ευχαριστώ..
Λια

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σαύρα στον ύπνο σου, να προσέξεις γιατί η φιλία και η αγάπη των φίλων σου είναι ψεύτικη.

Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σου κάνουν κακό την ίδια ώρα που θα σου παριστάνουν τους φίλους. Πρόσεξε, λοιπόν για να μην το μετανιώσεις.

 

 

Η πεθερά και ο πεθερός είναι οι αμετακίνητες φιγούρες που έχουν ενα ειδικό βάρος στο γάμο. Διάβασε τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου βλέπουμε τα πεθερικά μας.

Τα δελφίνια είναι ένα από τα ζώα που συμβολίζουν τη φιλία και τη ζεστασιά, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι γίνονται εύκολα φίλοι του ανθρώπου. Κάπως έτσι, εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με δελφίνια, που θεωρούνται πολύ καλοί οιωνοί.

Πολύ άσχημο όνειρο, έρχονται αρρώστιες και στενοχώριες. Ειδικότερα, αν δεις οτι είσαι εσύ αβάπτιστος/η θα έχεις μεγάλες στεναχώριες.

Το σάβανο είναι τα νεκρικά ρούχα που φοράνε σε ορισμένες περιπτώσεις σε έναν πεθαμένο για να το κηδέψουν. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι το σάβανο στα όνειρα είναι καλή ένδειξη.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα ποδήλατο ωραίο και ακριβό, σημαίνει ότι θα έχεις πιθανότητες να κερδίσεις λεφτά από κάποια δουλειά που ετοιμάζεις.