Ποδοπάτημα από φίλο

Καλησπέρα. Εχτές είδα ένα όνειρο το οποίο με προβλημάτισε αρκετά. Ονειρεύτηκα ότι εγώ καθόμουν στο πάτωμα και ένας πολύ καλός φίλος μου στεκόταν όρθιος πατώντας πάνω στα χέρια μου με παπούτσια. Ξέρει κανείς τι μπορεί να σημαίνει;
Μαρία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Διαβάστε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης σε όνειρα όπου βλέπουμε νοσοκομείο, είτε να είμαστε εκεί εμείς είτε άλλοι.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με γάμο είναι στις περισσότερες περιπτώσεις κακά όνειρα που προμηνύουν ατυχίες, αρρώστιες και παρεξηγήσεις. Υπάρχουν ευτυχώς και ορισμένες εξαιρέσεις.

Το φεγγάρι όπως κι αν το δεις είτε ολόγιομο είτε στη χάση του, σημαίνει ότι ο αισθηματικός σου δεσμός θα γίνει πιο ζεστός και το αγαπημένο σου πρόσωπο θα έρθει πιο κοντά σου.

Χρωματιστό φεγγάρι σημαίνει οτι θα έχεις κάποια απογοήτευση ενώ αν δεις έκλειψη σελήνης σημαίνει προβλήματα στο γάμο και διαζύγιο.

 

Ο αγώνας είναι μια πανάρχαιη έννοια, συνυφασμένη με την φύση του ίδιου του ανθρώπου να αγωνίζεται για να πετύχει κάτι. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους αγώνες στα όνειρα.

Όταν κάποιος βλέπει στο όνειρό του κλειδί ή κλειδιά, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Συνήθως, τα κλειδιά αντιπροσωπεύουν την πρόσβαση, την ευκαιρία ή την επίλυση προβλημάτων στη ζωή μας. Γενικά, πρόκειται για καλά όνειρα.

Καθαρά σεντόνια σημαίνουν οικογενειακή ευτυχία ενώ τα βρώμικα και τα σχισμένα, οικογενειακά προβλήματα.