Όνειρο με τον πεθαμένο παππού μου

Η μαμά μου έχει αρχίσει σχεδόν πρόσφατα να αποδέχεται τη σχέση μου. Εχθές είδε όνειρο ότι είχε έρθει ο σύντροφός μου στην πόρτα του σπιτιού και ότι ο μπαμπάς μου μας κοιτούσε περίεργα Ενώ εγώ έλεγα στον φίλο μου να κατεβούμε κάτω. Μετά ο πατέρα μου μετατράπηκε στον φίλο της πατέρα ο οποίος έχει πεθάνει χρόνια, λέει ούτε στον φίλο μου και τον ρώτησε 'την έχεις φιλήσει?' ,εκείνος απάντησε οχι και μετά ο παππούς μου τον φίλησε και του είπε να φύγει. Ήθελα να δω στο περίπου πως ερμηνεύεται Αλλά δεν είδα κάτι αντίστοιχο στις γενικες ερμηνείες.
Μαρία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο ελέφαντας είναι το μεγαλύτερο θηλαστικό της Γης, και χαρακτηρίζεται από τα μεγάλα αυτιά και την προβοσκίδα, ενώ θεωρείται από τα ζώα που εύκολα γίνονται φίλοι με τον άνθρωπο. Κάπως έτσι εξηγεί και ο ονειροκριτης τα όνειρα με ελέφαντες.

Ο ταχυδακτυλουργός είναι ο άνθρωπος που βασίζεται στην ταχύτητα και στα κόλπα για να μας κάνει να πιστέψουμε κάτι που βλέπουμε ως αληθινό.

Τα καβούρια είναι πολύ νόστιμα όστρακα. Πως ερμηνεύεται όμως η παρουσία τους στα όνειρά μας; Διαβάστε την ερμηνεία του ονειροκρίτη...