Γυναίκα με μαύρα

Είδα στον υπνο μου μια γειτονισσα που να φοραει μαυρα ρουχα. Ηταν αβαφτη με τα μαλλια σε χαμηλο κοτσο και φαινοταν ταλαιπωρημενη. Αλλα δεν ηταν κουρασμενη! Ηταν χαρουμενη και με πολυ ενεργεια.
Μαρία

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η αγαύη είναι ένα κακτώδες φυτό, που έχει πάρει το όνομα του από την κόρη του αρχαίου βασιλιά των Θηβών Κάδμου. Το φυτό αυτό λέγεται και "αθάνατος" γιατί ριζώνει και αναπτύσσεται άνετα και σε φτωχά, ξερά εδάφη ακόμα και χωρίς νερό!

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι κρατάς σκούπα και σκουπίζεις, σημαίνει τι θα βάλεις σε τάξη και σε σωστό δρόμο τις υποθέσεις σου.

Ο τάφος, όπως και η κηδεία, είναι όνειρο με διφορούμενη ερμηνεία. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι καλός οιωνός ενώ σε άλλες περιπτώσεις δείχνει ότι θα έρθουν καταστροφές.

Ο γκρεμός στην πραγματική ζωή είναι κίνδυνος και απειλή για τον άνθρωπο που δε θα προσέξει. Διάβασε πως ερμηνεύεται και τι συμβολισμούς έχει ο γκρεμός στα όνειρα μας.

Τα όνειρα με χορό θεωρούνται οιωνοί και σημάδια του έρωτα και του πάθους, ειδικά αν ο χορός είναι το ερωτικότατο τάνγκο.

Όταν κάποιος βλέπει ένα όνειρο με έναν ψίθυρο, αυτό μπορεί να έχει ποικίλες ερμηνείες. Το συνολικό νόημα αυτού του ονείρου εξαρτάται από το περιβάλλον, τον χαρακτήρα του ψιθύρου και τα συναισθήματα που συνοδεύουν το όνειρο.