ΔΩΜΑΤΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

ΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ, ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ.ΦΩΝΑΖΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΙ ΑΡΓΟΥΣΕ. ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ.
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα μελομακάρονα είναι το απόλυτο γλυκό των Χριστουγέννων και φυσικά ένα από τα αγαπημένα όλου του κόσμου στην Ελλάδα. Ωστόσο, παρότι τρώμε μελομακάρονα και ευχαριστιόμαστε, ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι αν αν ονειρευτείς ότι τρως μελομακάρονα, θα μάθεις κάτι άσχημο που θα σε πικράνει πολύ.

Και το όνειρο αυτό ερμηνεύεται ανάλογα με το πώς βλέπεις το εργοστάσιο.

Αν ονειρευτείς ένα εργοστάσιο που δουλεύει, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πλούτη και πολλά χρήματα

Αν όχι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει απώλεια χρημάτων.

Η πετσέτα στο όνειρό σας μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της πετσέτας αλλά και το περιβάλλον που βλέπετε στο όνειρο, ώστε να κατανοήσετε καλύτερα το νόημα του ονείρου. Διαβάστε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με πετσέτες.

O φόνος είναι μια αποτρόπαια και κατακριτέα ηθικά και νομικά πράξη. Έτσι, όταν βλέπουμε φονικό στον ύπνο μας, ο ονειροκρίτης λέει ότι ποτέ μα ποτέ δεν είναι για καλό...

Ο χορός είναι ένας από τους βασικούς τρόπους διασκέδασης του ανθρώπου αλλά και ένας τρόπος να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας. Οταν δείτε χορό στο όνειρό σας, αυτό κατά τον ονειροκρίτη είναι συνήθως ένας καλό όνειρο, με ορισμένες εξαιρέσεις.

Στην κανονική ζωή, το γλυκό μας ανεβάζει τη διάθεση, λόγω των ζάκχαρων που περιέχει, αλλά τα όνειρα με γλυκά έχουν συνήθως εντελώς σημασία. Και συνήθως δεν είναι θετικά όνειρα, ειδικά αν τρώμε το γλυκό.