Αλλοδαποί,μετανάστες,μαύροι άνθρωποι παιδιά κ ενηλικες

Είδα πως πήγαινα στο σπίτι μου,που ήταν ένα άλλο σπίτι ψηλά σε όροφο,κ γύρω από το σπίτι είχαν εγκατασταθεί μικρά αγοράκια ταλαιπωρημένα κ πεινασμένα από Αφρική κ λίγο πιο πέρα καθοντουσαν κ ενήλικες,κυρίως άνδρες,όλοι κουρασμένοι,πεινασμένοι κ ταλαιπωρημενοι.Ολοι καθοντουσαν κάτω στο έδαφος κ με κοιτούσαν μες τα μάτια καθώς ερχομουν.Επισης υπήρχαν μελαμψοί άνθρωποι κ από άλλα κράτη.Ολοι μαύροι.Τους προσπέρασα λίγο βιαστικά κ άρχισα να ανεβαίνω τις σκάλες για το σπιτι.Ενας πήγε να μου πιάσει το πόδι αλλά το γλύτωσα κ συνέχισα.Μπηκα μέσα στο σπίτι ,όπου βρισκόταν τα τρία μου παιδιά,κάποιοι φιλοι- συγγενείς κ η νεκρή μητέρα μου ,η οποία φορούσε ποδιά κουζίνας κ σαν να μαγειρευε.Το σπίτι είχε 2 ανοικτές πόρτες.Μολις μπαίνω μέσα τους λέω: ' κλείστε τις πόρτες κ κλειδωστε', κ αμέσως το κανανε,μαζί κ η μητέρα μου.Μετα ξύπνησα. Ευχαριστώ καλημέρα!
Αναγνώστου γαληνη

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο γκρεμός στην πραγματική ζωή είναι κίνδυνος και απειλή για τον άνθρωπο που δε θα προσέξει. Διάβασε πως ερμηνεύεται και τι συμβολισμούς έχει ο γκρεμός στα όνειρα μας.

Τα άλογα είναι πολύ δυνατά ζώα και ταυτόχρονα πολύ κοντά στον άνθρωπο και γι' αυτό τις περισσότερες φορές θεωρείται ότι συμβολίζουν την δύναμη, την υγεία και την ισχύ. Κάπως έτσι είναι συνήθως και στον ονειροκρίτη.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να φοράς χειροπέδες, θα γνωρίσεις μεγάλους θριάμβους.

Στην δουλειά σου θα σε αναγνωρίσουν ενώ αν έχεις δική σου επιχείρηση θα βγάλεις πολλά λεφτά.

Αν ένας άντρας δει στο όνειρό του να έχει μουστάκι του μεγάλο και παχύ, σημαίνει ότι θα έχει μεγάλη πέραση και επιτυχίες στα ερωτικά του. 

Αν επιπλέον δει ότι περιποιείται αυτό το μουστάκι, σημαίνει ότι θα βρει αγάπη και θα γίνει ευτυχισμένος.

Ένας πίνακας ή ένα κάδρο στο όνειρο μας έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το είδος και το περιεχόμενου του πίνακα. Μάθετε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον πίνακα στο όνειρο σας, με ερμηνείες για κάθε περίπτωση.

Όταν κάποιος βλέπει στα όνειρά του ψηλούς άνδρες και γυναίκες, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως θεωρούνται καλά όνειρα.