Γυναίκες με μαυρα

Είδα την πρώην μου με την μητέρα της στο δρόμο καλοντυμένες μεν αλλά μαυροφορεμένες... .και μόλις με συνάντησαν γυρνά η μητέρα της και λέει. Α ρε Θοδωρή εσύ τα τράβηξες όλα.... Πόσο στεναχωρέθηκα...και εγώ απλά τους κοίταξα είπα ένα καλημέρα και έφυγα. Χωρίς να μιλήσουμε με την πρώην απλά κοιταχτηκαμε
Θεόδωρος

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το ψαλίδι αν το δούμε σε όνειρο είναι πολύ κακός οιωνός, κατά τον ονειροκρίτη.

Το μαξιλάρι του κρεβατιού συμβολίζει την ξεκούραση, τον έρωτα αλλά μερικές φορές και την απιστία.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς τσεκούρι, σημαίνει ότι έρχεται φιλονικία είτε στην οικογένεια σου είτε στην εργασία σου.

Επίσης,  αν ονειρευτείς ότι κρατάς ένα τσεκούρι στα δικά σου χέρια, δείχνει αποφασιστικότητα για να πετύχεις τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Όταν δεις πως χρησιμοποιείς γραφομηχανή, σημαίνει ότι θα κάνεις προόδους στη ζωή σου και μάλιστα τόσο μεγαλύτερες όσο πιο γρήγορα γράφεις.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ώριμα φρούτα σε ένα δέντρο, είναι καλός οιωνός. Αν όμως στο όνειρο σου δεις άγουρα φρούτα, σημαίνει ότι θα απογοητευτείς από κάποιες απερίσκεπτες κινήσεις σου.

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε τα όνειρα με θάνατο ή με πεθαμένο δε θεωρούνται πολύ άσχημα όνειρα ή ιδιαίτερα κακοί οιωνοί. Κι αυτό γιατί το να δούμε θάνατο στον ύπνο μας σημαίνει συνέχιση της ζωής ή αγωνία για κάποιο πρόσωπο που δεν έχουμε δει για καιρό.