Μια ελιά φύτρωσε από το πόδι μου

Ήμουν κοντά σε θάλασσα με το αγόρι μου, που είμαστε πολύ καλά μαζί, και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι έχω ένα μικρό εξόγκωμα στο πόδι μου. Εγώ λοιπόν ξεκινάω να το πειράζω, είχε μέγεθος σαν ένα μεγάλο σπυράκι σχεδόν. Πάτημα στο πάτημα, αρχίζει να βγαίνει ένα άσπρο σαν πύον στερεό, όπου αρχίζει να αλλάζει και παίρνει ένα ροδακινι χρώμα και σχηματίζετε κάτι σαν μικρό κλαδάκι... Το αγόρι μου κι εγώ , πολύ ψύχραιμοι... Και από το πουθενά, ξεπροβάλλει μέσα από το δέρμα του ποδιού μου, ως το γόνατο περίπου, κλαδιά με φύλλα στην άκρη τους από ελιά. Κάθε πέντε εκατοστά περίπου στην επιφάνεια του ποδιού μου υπήρχαν οι ρίζες της ελιάς. Και μάλιστα τα κλαδιά ήταν γεμάτα από μάτια, σαν να είχε προοπτική να φυτρώσουν κι άλλα κλαδιά από κει. Τώρα, κάποιος άσχετος ψηλός κοκκινομάλλης με μακριά μαλλιά και μούσια νέος όμως στην ηλικία, (που δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπω σε όνειρο κάποιον με ακριβώς αυτή την περιγραφή)μας πλησιάζει, και με διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ξέρει ακριβώς τι έχω, και πώς θα θεραπευτεί, για κάποιο περίεργο λόγο μου εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη. Εξετάζει το πόδι μου προσεκτικά μελετώντας τις ρίζες και τα κλαδιά, και μου λέει πώς θα το αποβάλω από πάνω μου αυτό, δεν δίνω καμία προσοχή όμως σε αυτά που μου λέει. Το όνειρο τελειώνει με εμένα να έχω το βλέμμα μου από εκεί που ξεκίνησε και βγήκε η ελιά, το πόδι μου είναι ανοιγμένο, και βλέπω ένα μέρος από το εσωτερικό του ακριβώς πάνω από τον αστράγαλο. Ευχαριστώ πολύ^^
Αναστασία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το κυριολεκτικό φτύσιμο είναι κακή συνήθεια. Σε συμβολικό επίπεδο, δείχνει προσβολή και μείωση του ατόμου. Κάπως αντίστοιχα εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φτύσιμο.

Στον δυτικό πολιτισμό, εδώ και εκατοντάδες χρόνια το μαύρο χρώμα θεωρείται ως το χρώμα του πένθους, ενώ έχει επικρατήσει και ως το χρώμα της αμαρτίας σε αντίθεση με το λευκό, το άσπρο που συμβολίζει το αγνό, τη γέννηση που δεν έχει «μολυνθεί» από την αμαρτία. Τα όνειρα με μαύρα ρούχα ή γενικότερα αντικείμενα με μαύρο χρώμα έχουν διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με την περίπτωση. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για το καθένα...

Οίνος ευφραίνει καρδία. Το κρασί μας κάνει πιο καλόκαρδους. Αλλά τι σημαίνει όταν δούμε κρασί στο όνειρό μας. Δείτε πως ερμηνεύει το κρασί ο ονειροκρίτης. 

Γενικά η λάσπη στα όνειρα είναι κακός οιωνός. Όπως και στην πραγματική ζωή μας φέρνει προβλήματα, έτσι και στο όνειρο η λάσπη είναι σύμβολο για στενοχώριες, δύσκολες μέρες και αναποδιές.

Τα όνειρα με κλέφτη ή κλέφτες έχουν να κάνουν συνήθως με αισθηματικά ή ερωτικά ζητήματα και ιδιαίτερα με "παράνομες" αγάπες.

Γενικά το τυρί είναι καλό σημάδι.

Αν δείτε ότι φτιάχνετε οι ίδιοι τυρί τότε μεγάλες επιτυχίες σας περιμένουν στην δουλειά σας.