Όλο χρυσός σταυρός επάνω στο στέρνο του πεθαμένου πατέρα μου

Βρίσκομαι σε Ένα σκοτεινό διαμέρισμα και οδεύω προς ένα τραπέζι όπου κάθονται διάφορα άτομα σκοτεινά στην φυσιογνωμία για να ξεκινήσουμε ένα σεμινάριο ξαφνικά μπαίνει ο πατέρας μου από την είσοδο του σπιτιού αλλά ήτανε αρκετά σκοτεινός έτρεξα να τον αγκαλιάσω αλλά έτρεξε και βγήκε έξω στο μπαλκόνι και στο φως καθώς γύρισε το κεφάλι του όταν το φώναξα είδα πως ήτανε το στέρνο του ολόγυμνο και πάνω του υπήρχε ένας τεράστιος χρυσός σταυρός με χρυσή καδένα τον αγκάλιασα τον φίλησα και μου είπε να κάνω το σεμινάριο. Ωστόσο δεν μου μιλούσε ήταν η σκέψη του την οποία προώθησε για να μου πει αυτό που ήθελε.
Goon

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Για τους ερωτευμένους που θα δουν στο όνειρό τους ένα ελάφι, είναι οιωνός ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο τρέφει αληθινά αισθήματα και απέραντη αγάπη για αυτούς.

Μολονότι τα όνειρα με ψωμί θεωρούνται πολύ καλό σημάδι και δηλώνουν ευημερία, πλούτη και καλή υγεία, δε συμβαίνει το ίδιο όταν βλέπετε στο όνειρο σας να ψήνετε ψωμί.

Ο τζίτζικας συμβολίζει το φλογερό ερωτικό πάθος.

Αν δείτε ένα τζιτζίκι στον ύπνο σας και το ακούτε καθαρά να τραγουδάει σημαίνει ότι σας έχουν ερωτευτεί και σύντομα θα το διαπιστώσετε καθώς θα σας το εξομολογηθουν.

Είδες κερί στο όνειρό σου; Τι συμβολίζει και τι σημαίνει το αναμμένο κερί; Τι μπορεί να υποδηλώνει ένα σβηστό κερί; Διάβασε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με κερί.

Αν ονειρευτείς πως επιστρέφεις κάτι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως παρόλο που θα δώσεις την υπόσχεση σου κάπου, δυστυχώς  δεν θα κρατήσεις το λόγο σου.

Οι μπερδεμένες κλωστές σημαίνουν αναποδιές και δυσκολίες στις δουλειές σου και πιθανώς αποτυχία στα σχέδια που κάνεις

Η κοπέλα που θα ονειρευτεί χρυσή κλωστή, γρήγορα θα κάνει ένα καλό γάμο και θα ευτυχήσει.

Αν κάποιος δει να ράβει με μαύρη κλωστή, είναι οιωνός άσχημα νέα ακόμα και θάνατο.