Καινούριο σπίτι

Μετακόμισα σε καινούργιο σπίτι και ήτανε πολύ μεγάλο με πολύ καινούργια κουζίνα και ήτανε αυτός ο ιδιοκτήτης και μαγείρευε στην κουζίνα και πήγαμε να μπούμε με τη μαμά και τον θείο και εμένα και τη μαμά μας άργησαν σκυλιά αυτά τα σκυλιά ήταν του γείτονα που γείτονες είναι γνωστός αυτός έμενε μαζί με τον παπά του χωριού και τη γυναίκα του που φώναξε και αυτό ανέβηκε την τεράστια μάντρα και πήγε πάνω του μπήκαμε στο σπίτι από τον κήπο και εκεί στον καναπέ πηγαίνοντας προς τον ιδιοκτήτη να τον βρούμε ήταν ο παπάς δεν μου μίλησε τον προσπέρασα και έφυγαν όλοι.
Μαρίνα

Ετικέτες

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Η καλλιτεχνική έκθεση κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πνευματικές ανησυχίες.

Η έκθεση βιομηχανικών προϊόντων φανερώνει το θετικό σου πνεύμα.

Τα όνειρα με άβαφα ρούχα υποδηλώνουν πάντα κάτι κακό. Αν ονειρευτείς ότι φοράς ξεθωριασμένα ρούχα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη πρέπει να προσέχεις μήπως αρρωστήσεις ή πάθεις κάποια ατυχία στην δουλειά σου.

Είναι κακό όνειρο. Κατά την κοινή λογική, ο πόλεμος φέρνει πάντα θάνατο, αίμα, συμφορές και μεγάλες στενοχώριες. Το ίδιο αρνητική έννοια είναι και στα όνειρά μας.

Το άρωμα είναι ένα σύμβολο του θέλητρου, όργανο της αποπλάνησης και του έρωτα. Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι συνώνυμο της μοσχοβολιάς και της ευωδίας.

Ο χυμός στο όνειρό έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως, οι χυμοί συμβολίζουν συνήθως την αναζωογόνηση και την ενέργεια, αλλά και την ανάγκη για υγεία και ευεξία. Διαβάστε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με διάφορους χυμούς.

Η φάβα είναι ωραίο και παραδοσιακό φαγητό αλλά η φάβα στο όνειρο είναι οιωνός για τις οικονομικές εξελίξεις κυρίως.

Μάλιστα ο ονειροκρίτης θεωρεί ότι η φάβα σημαίνει συνήθως τα αντίθετα από την παρούσα οικονομική κατάσταση.