Ψάρια και κατσαρίδες

Είδα ότι βρισκόμουν στο σπίτι και ξαφνικά στις γωνίες στους τοίχους είχε ένα μικρό ζωντανό κόκκινο ψαράκι. Έπειτα αναρωτιόμουν πως γίνεται να φυτρώνουν τα ψάρια στους τοίχους. Από που μπαίνουν. Αργότερα σε άλλο μέρος του σπιτιού το ψάρι έγινε κατσαρίδα. Σε προσπάθεια του γιου μου να τη πιάσει είχε ανέβει στο αυτί του και περπάταγε. Και εγώ τρομαγμένη να του φωνάζω σκότωσε τη είναι πάνω σου.
Loukia

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το γλυκοκοίταγμα είναι κάτι που όλοι έχουμε βιώσει ή έχουμε κάνει μια φορά στη ζωή μας. Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα σχετικά όνειρα κάπως ανάλογα με ότι θα περιμέναμε στην πραγματική μας ζωή.

Τα όνειρα με νερό θεωρούνται πολύ ευνοϊκά για αυτόν που τα βλέπει, υπό την προϋπόθεση ότι το νερό ήταν καθαρό, διαφορετικά σημαίνουν στενοχώριες και λύπες.

Αν δεις όνειρο με κάποιο φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο να είναι άρρωστο να ξέρεις ότι το πρόσωπο αυτό θα γίνει καλά.

Aν όμως δεις ότι τον άρρωστο αυτόν τον φέρνουν για ανάρρωση στο σπίτι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως δεν θα γίνει γρήγορα καλά.

Το αλεξικέραυνο είναι ένας απλός μηχανισμός που μας προστατεύει από τους κεραυνούς. Η ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με αλεξικέραυνο είναι παρόμοια.

Γενικά, το σμαράγδι συμβολίζει τον έρωτα, την υγεία και την εκτίμηση αλλά ταυτόχρονα έριδες, ζήλιες και καυγάδες.

Αν ονειρευτείτε σμαράγδια σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πλούτη και πιθανώς περιουσία από κληρονομιά για την οποία όμως θα σας προκαλέσουν προβλήματα άλλοι.

Πολύ άσχημο όνειρο, έρχονται αρρώστιες και στενοχώριες. Ειδικότερα, αν δεις οτι είσαι εσύ αβάπτιστος/η θα έχεις μεγάλες στεναχώριες.