ΛΕΙΤΑΝΕΙΑ

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΛΕΙΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΥΧΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΟΣΜΟΥ ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ,ΗΤΑΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΟΛΥΣ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΟΣ...ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΚΡΗΞΗ,ΧΩΜΑΤΑ ,ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ...
ΕΥΤΥΧΙΑ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο παππούς είναι μια γλυκιά φιγούρα της οικογενειακής ζωής για όλους μας. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε τον παππού μας ή κάποιον άλλο παππού.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σχάρα χωρίς να είναι στη φωτιά, σημαίνει στασιμότητα στα επαγγελματικά σου.

Μπορεί, όμως και να λάβεις συγχώρεση για κάποιο λάθος που έκανες.

Ο βουλευτής είναι σημαντικός παράγοντας της δημοκρατικής λειτουργίας. Τι ερμηνεία δίνει όμως ο ονειροκρίτης στα όνειρα που βλέπουμε βουλευτές;  Όπως θα δείτε δεν θεωρείται καλό όνειρο...

Η ταράτσα είναι η επίπεδη στέγη των σπιτιών μας, ειδικά των πολυκατοικιών στις πόλεις. Προέρχεται από τη βενετική λέξη terazza και τη  χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας για πολλές χρήσεις. Για να δούμε όμως πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ταράτσα.

Η Φανουρόπιτα είναι παραδοσιακό γλυκό που φτιάχνουμε στις 27 Αυγούστου. Δείτε τι συμβολίζει η φανουρόπιτα και πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φανουρόπιτα.