Έντονο φως

Είδα τον πρώην άντρα μου να με πηγαίνει σ ένα διαμέρισμα, ήταν πάνω από το σπίτι μου και να μου λέει ότι αυτό θα είναι το σπίτι μας και μου έδωσε τα κλειδιά. Δίπλα ήταν η νεκρή μητέρα του και μου χαμογελούσε. Εγώ όμως δεν ήθελα του είπα χωρίσαμε.. τελειώσαμε κι έφυγα. Πέρασα από 1 δωμάτιο όπου στεκόταν ο νεκρός πατέρας μου και με κοίταγε,κάτι του ειπα(δεν θυμάμαι τι ομως) και πέρασα στο δίπλα δωμάτιο,λουσμένο στο φως...εκεί ήταν 2 μόνα κρεβάτια με άσπρα σεντόνια. Στο 1 ήταν καθιστός με τη πλάτη του στο κεφαλάρι ο θείος μου με τον οποίο έχω πολύ στενή σχέση,στο δίπλα ξαπλωμένος ο πρώην φίλος μου..φορούσε άσπρη φανέλα και εσώρουχο.. και στα πόδια του κρεβατιού η αδερφή μου η μικρή. Στάθηκα δίπλα του και τον κοίταγα και μου λεει...ελα να σ αγκαλιάσω μωρο μου.. Ξαπλωσα δίπλα του όπως συνήθιζα να κάνω και τον χαϊδέψω μέσα από την φανέλα και θυμάμαι ότι μου έκανε εντύπωση το ποσό απαλό ηταν το δέρμα του γιατι δεν είχε ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΡΙΧΑ,ενώ είναι τριχωτός στην πραγματικότητα, και ξυπβησα γιατί ενιωσα τη ζεστασιά του σαν να τον αγκάλιαζαν στ. Αληθεια. Ήταν πολύ όμορφος και ήρεμος.Και η αδερφή μου ποιο αδυνατη και ποιο νέα κοιτούσε με αγωνία αν είμαι καλα.
Γιωτα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το όνειρο με χιόνι μην το φοβάσαι, γιατί το χιόνι το λευκό δηλώνει την αγνότητα, τον ανεπιτήδευτο έρωτα και τη χαρά του παιχνιδιού. Αντίθετα να φοβάσαι τη χιονοθύελλα ή το βρώμικο χιόνι.

Τα σπυριά είναι δερματικές παθήσεις που μπορεί να οφείλονται σε πολλές αιτίες από ένα αθώο τσίμπημα ενός κουνουπιού, έως και σοβαρή δερματική ασθένεια. Σε κάθε περίπτωση τα σπυριά μας ενοχλούν και δύσκολα τα αποφεύγουμε. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το σπυρί στα όνειρα;

Ένα κουτί  γεμάτο με αχρησιμοποίητα σπίρτα, σημαίνει ότι θα βιώσεις μια μεγάλη απογοήτευση είτε στον έρωτα είτε στην οικογένεια είτε στα επαγγελματικά σου.

Το όνειρο με χελώνες έχει διάφορες ερμηνείες, αλλά γενικά η χελώνα θεωρείται ως ένα πολύ ευνοϊκό σύμβολο στα όνειρα. Δείτε τις πιο συχνές ερμηνείες για τα όνειρα με χελώνα.

Είτε τρως είτε αγοράζεις είτε πουλάς είτε απλά δεις μούρα, θα στενοχωρηθείς πολύ ή μπορεί να στενοχωρήσεις εσύ τους άλλους με τη συμπεριφορά σου.

Ο δρόμος στο όνειρο συμβολίζει συνήθως μια κατάσταση που εξελίσσεται ή τα σχέδια μας. Τα όνειρα με δρόμο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του δρόμου.