Σκύλος και θάνατος

Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν στο μπαλκόνι με την μητέρα μου που δεν είναι εν ζωή, και τον σκύλο μου που χόρευε. Πάω να τραβήξω βίντεο τον σκύλο μου που χορεύει και ξαφνικά πέφτει από το μπαλκόνι και το είδα μερικά δευτερόλεπτα πριν ακινητοποιηθεί. Η μαμά δεν αντέδρασε. Τρέχω να κατέβω και μου κόβεται η φωνή , η μηλιά και δεν μπορούσα να ζητήσω βοήθεια από τον πατέρα μου. Είπα ένα μπα χωρίς να ολοκληρώσω την λεξη μπαμπά και δεν μπορούσα να μιλήσω. Τι σημαίνει το όνειρο ; Θα χάσω τον σκύλο μου ή θάνατος συγγενή;; Έχω τρομάξει
Μαρία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Όταν κάποιος βλέπει στα όνειρά του ψηλούς άνδρες και γυναίκες, αυτό μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Γενικά, όμως θεωρούνται καλά όνειρα.

Διαβάστε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης σε όνειρα όπου βλέπουμε νοσοκομείο, είτε να είμαστε εκεί εμείς είτε άλλοι.

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια, έλεγε ένα τραγούδι. Τι νόημα έχουν όμως τα όνειρα με τσιγάρο; Ο ονειροκρίτης εξηγεί.

Γενικά το τσιγάρο στα όνειρα θεωρείται κακό σημάδι.

Όταν δεις ρολόι να δουλεύει, σημαίνει τύχη. Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να αγοράζεις ρολόι, πρέπει να βάλεις σε τάξη τις υποθέσεις σου και τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, όπως και να τα ονειρευτείς τα ερπετά, είναι κακό όνειρο γιατί πάντοτε είναι σημάδι προδοσίας, συκοφαντίας και φιλονικίας.

Το κρέας με όλη την ποικιλία του είναι μια βασική πηγή τροφής για τους περισσότερους ανθρώπους. Λόγω της καθοριστικής σημασίας του στη ζωή μας, υπάρχουν πάρα πολλές ερμηνείες για τα όνειρα με κρέας ανάλογα με το είδος και τον τρόπο μαγειρέματος που βλέπουμε...