Μια μαύρο ντυμένη γυναίκα

Είδα ότι ήμουν στην κρεβατοκάμαρα του μπαμπά μου ξαπλωμένη και κοιμόμουνα μόνη μου. Ξαφνικά ξύπνησα και είδα μια μαύρο ντυμένη γυναίκα να με κοιτάει. Φαινότανε νέα και τα μαλλιά της ήταν ίσια και κάστανα. Εκτός από τα μαύρα ρούχα που φορούσε, είχε και μια άσπρη μάσκα που κάλυπτε όλο της πρόσωπο. Όταν ξύπνησα μετά από μερικά δευτερόλεπτα που την είδα ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι του μπαμπά μου ή να φωνάξω βοήθεια, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα από τα δύο (δεν με είχε δέση ούτε μου είχε κλείσει το στόμα).Και μετά ξύπνησα...
Ραφαέλα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Μολονότι τα όνειρα με ψωμί θεωρούνται πολύ καλό σημάδι και δηλώνουν ευημερία, πλούτη και καλή υγεία, δε συμβαίνει το ίδιο όταν βλέπετε στο όνειρο σας να ψήνετε ψωμί.

Οι ταβέρνες είναι μέρη όπου τρώμε, πίνουμε και διασκεδάζουμε, αλλά ο ονειροκρίτης ερμηνεύει διαφορετικά τέτοιου είδους όνειρα.

Ετσι, αν δεις όνειρο ότι  κάθεσαι σε ταβέρνα να περιμένεις ζηλοτυπίες και φιλονικίες στη σχέση ή στο γάμο σου.

Ένα κουτί  γεμάτο με αχρησιμοποίητα σπίρτα, σημαίνει ότι θα βιώσεις μια μεγάλη απογοήτευση είτε στον έρωτα είτε στην οικογένεια είτε στα επαγγελματικά σου.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς μαϊμού σημαίνει ότι θα σε εξαπατήσουν, για αυτό πρόσεχε.

Αν δεις μαιμού να τρώει μπανάνα, σημαίνει ότι κινδυνεύεις (είτε να χάσεις τη δουλειά σου είτε από κάποια αρρώστια) και δεν το έχεις καταλάβει.

Η ζυγαριά είναι το εργαλείο με το οποίο μετράμε μια ποσότητα και συνήθως είναι η μέτρησή της που οδηγεί σε αποφάσεις, οικονομικές ή προσωπικές. Στα όνειρα, η ζυγαριά είναι σύμβολο προτάσεων, συμφωνιών αλλά και αλλαγής πορείας.

Η φωτογραφία είναι συνήθως η προσπάθεια κάποιου να απαθανατίσει μια πολύ όμορφη στιγμή, είτε πρόκειται για ερωτική στιγμή είτε για μια χαρούμενη στιγμή είτε για ένα τοπίο φανταστικό (π.χ. ηλιοβασίλεμα). Δείτε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης σε όνειρα με φωτογραφίες.