ΠΡΟΣΕΥΧΗ

ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΗΚΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΗΓΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ
ΝΙΚΟΣ

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο άγγελος παραδοσιακά συμβολίζει ότι πιο αγνό και καθαρό υπάρχει στον κόσμο, ενώ παράλληλα θεωρείται ότι μεταφέρει το λόγο του Θεού. Στα όνειρα μας, ο άγγελος -όπως και η Παναγία- συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία.

Τα κουφέτα στο όνειρο τις περισσότερες φορές είναι σύμβολο χαράς και ευτυχίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις όμως μπορεί να σημαίνουν και το αντίθετο...

Η σκλαβιά είναι μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος είτε είναι κυριολεκτικά είτε μεταφορικά σκλάβος.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι σκλάβος, τότε λύπες, πίκρες και στενοχώριες σε περιμένουν.

Είναι κακό όνειρο. Κατά την κοινή λογική, ο πόλεμος φέρνει πάντα θάνατο, αίμα, συμφορές και μεγάλες στενοχώριες. Το ίδιο αρνητική έννοια είναι και στα όνειρά μας.

Τα όνειρα με σύκα δεν είναι από τα καλά όνειρα γιατί κατά τον ονειροκρίτη δείχνουν προβλήματα, μεταβολές αλλά και κακές γνωριμίες.

Τα όνειρα με πεπόνια είναι δύσκολα στην ερμηνεία, καθώς άλλες φορές είναι καλό όνειρο αλλά κάποιες φορές μπορεί να είναι και κακό όνειρο.