ειδα ακαθαρσιες σε δωματιο

σε καθαρό δωμάτιο, το οποίο είχε λίγο κόσμο, είδα ΄΄ακαθαρσίες΄΄ ήταν σφικτά και τα μαζεξα ευκολα
χρυσουλα

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ονειρευτήκατε ότι είστε οδοντίατρος ή ότι πήγατε σε οδοντογιατρό; Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους οδοντιάτρους στα όνειρα μας.

Τα δελφίνια είναι ένα από τα ζώα που συμβολίζουν τη φιλία και τη ζεστασιά, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι γίνονται εύκολα φίλοι του ανθρώπου. Κάπως έτσι, εξηγεί και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με δελφίνια, που θεωρούνται πολύ καλοί οιωνοί.

Το τιμόνι είναι σύμβολο του οδηγού, του τιμονιέρη, αυτού που γνωρίζει που πάει και έτσι εξηγεί και ο ονειροκρίτης αυτού του ειδους τα όνειρα.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι κρατάς στα χέρια σου γερά ένα τιμόνι, σημαίνει συνήθως πως οι δουλειές σου βαδίζουν σε καλό δρόμο.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς γάλα είναι καλό όνειρο. Σημαίνει ότι μπορείς να βασίζεσαι στην καλοσύνη και στη φιλία των ανθρώπων. Είναι ένα από τα καλύτερα όνειρα. Γενικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα (βούτυρο, γάλα, τυρί, γιαούρτι) στο όνειρο μας σημαίνουν καλή υγεία, αγνότητα και καλοσύνη.

Τα όνειρα με μαλλιά έχουν διαφορετική ερμηνεία, ανάλογα με το χρώμα, το χτένισμα και το μήκος των μαλλιών. Γενικά, πάντως τα μαλλιά προαγγέλλουν κάτι το ευχάριστο.

Το γέλιο στην ζωή μας είναι απαραίτητο γιατί δηλώνει ευχαρίστηση και απελευθέρωση. Στα όνειρα όμως το γέλιο έχει διαφορετική ερμηνεία και δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το γέλιο στο όνειρό μας.