Γάλα νοσοκομείο

Καλησπέρα αρχικά είδα στον ύπνο μου πως έβγαζαν γάλα ή μαστοι μου ήταν καθαρό στην συνέχεια πήγα στο νοσοκομείο και με έβαλαν να ξαπλώσω στο κρεβάτι ήθελαν να με ναρκώσουν αλλά δεν έπιανε η νάρκωση και πήγαν να μου βάλουν σωλήνα στο λαιμό αλλά αρνήθηκα και δεν τους άφησα γιατί ένιωθα πως θα πνιγομουν. Πολύ μπερδεμένο όνειρο τι σημαίνει;
Αργυρώ-Μαρία

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με πάγο ή παγάκια δε θεωρούνται καλοί οιωνοί σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.

Το να ονειρεύεστε ότι είστε εντελώς ή εν μέρει γυμνός μπορεί να είναι ανησυχητικό, αλλά είναι πολύ συνηθισμένο.

Τα αυτοκίνητα θεωρούνται δείγμα πλούτου και κοινωνικής καταξίωσης. Όμως συχνά ισχύει το αντίθετο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με αυτοκίνητο.

Αν δείτε στο όνειρό σας παπά να λειτουργεί σε εκκλησία, ή να είναι ντυμένος με τα γιορτινά άμφια, κατά το ονειροκρίτη σημαίνει για σας πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις και θα έχετε επιτυχίες στις δουλειές σας ή θα πάρετε κάποια λεφτά.

Τα έγγραφα στο παρελθόν ήταν χαρτιά στα οποία οι άνθρωποι κατέγραφαν τις σκέψεις, τα σχέδια αλλά και τις συμφωνίες τους. Σήμερα, στην εποχή των υπολογιστών, τα έγγραφα μπορεί να έχουν και ψηφιακή μορφή. Πως εξηγεί τέτοια όνειρα ο ονειροκρίτης;

Τα λουλούδια στο όνειρό μας είναι οιωνοί για τα αισθηματικά μας. Μερικές φορές σημαίνουν ερωτικές επιτυχίες, αλλά άλλες φορές ο ονειροκρίτης τα εξηγεί ως σύμβολα απογοήτευσης.