Ναρκωτικα-καρβουνακι που χρησιμοποιουμε για μα λιβανισουμε

Καλημερα σας. Ειδα στον υπνο μου οτι καποιος μου εδωσε ναρκωτικα αλλα ηταν στο κοκκινο μασουρακι και το σχημα που εχουν τα καρβουνακια που λιβανιζουμε. Δεν τον γνωριζα και απορησα γιατι μου τα εδωσε.(εγω δεν εχω δοκιμασει ποτε ναρκωτικα,ουτε ξερω πως ειναι για την ακριβεια). Καθως τα εβαλα στο αμαξι με σταματησε η αστυνομια για ελεχγο και τοτε καταλαβα τον λογο που μου τα εδωσαν(για να μην τα βρουν στο αμαξι τους).ευτυχως ουτε σε εμενα τα βρηκαν μιας και τελικα τα εβαλα στο παπουτσι μου(μπαλαρινες φοραγα) και δεν θα κοιταζαν εκει.(υπεθεσα στον υπνο μου.) Ηταν και ο αντρας μου στο ονειρο γιατι κατι κοιταζε στη μηχανη του αυτοκινητου με τον αστυνομικο.
Αμαλια μεγαγιαννη

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το ραβανί είναι ένα από τα ωραιότερα γλυκά της κουζίνας μας, και συνήθως το απολαμβάνουμε με παγωτό. Για τον ονειροκρίτη, το ραβανί είναι σύμβολο των συναισθημάτων μας.

Κακό όνειρο, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Κάτι κακό θα συμβεί ή κάποια αρρώστια θα σου τύχει.

Η αστυνομία στο όνειρο έχει πολλές ερμηνείες και συνήθως αφορά τα επαγγελματικά μας.

Ο γκρεμός στην πραγματική ζωή είναι κίνδυνος και απειλή για τον άνθρωπο που δε θα προσέξει. Διάβασε πως ερμηνεύεται και τι συμβολισμούς έχει ο γκρεμός στα όνειρα μας.

Ένα όνειρο με ποντίκι μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το πώς εμφανίζεται το ποντίκι στο όνειρο και την αίσθηση που μας αφήνει. Γενικά, τα ποντίκια συμβολίζουν την απειλή, τον φόβο, την ανησυχία και την ανασφάλεια.

Τα άλογα είναι πολύ δυνατά ζώα και ταυτόχρονα πολύ κοντά στον άνθρωπο και γι' αυτό τις περισσότερες φορές θεωρείται ότι συμβολίζουν την δύναμη, την υγεία και την ισχύ. Κάπως έτσι είναι συνήθως και στον ονειροκρίτη.