Ατρόμητος μές στο σκότος

Είδα ένα αλλόκοτο όνειρο που δε ξέρω αν ήταν τελικά εφιάλτης ή όχι. Είδα ότι γύριζα στο δρόμο της πόλης ενώ σκοτείνιαζε μέχρι που κατέληξα έξω από μια πόρτα αίθουσας όταν τελικά νύχτωσε. Ήταν μέσα μερικά άτομα τα οποία στέκονταν αμίλητα παρατεταγμένα σαν ζόμπι, ένας σε καθισμένος σε μια γωνία με μια έδρα μπροστά του, και υπήρχε μια σειρά ανθρώπων από πίσω μου που φαινόντουσαν κάπως διστακτικοί να μπούνε μέσα, γιαυτό μάλλον πήγα αμέσως πρώτος. Τώρα το όνειρο γίνεται ακόμη πιο παράξενο. Είδα ότι ενώ αντίκριζα όλους εκείνους έδειχνα σαν να μη με αγγίζει ούτε στο ελάχιστο ο φόβος. Άρχισα να κρούω την πόρτα και να κάνω beatbox μάλλον για να τους ενοχλήσω. Κι εκείνη την στιγμή βλέπω εκείνον τον καθισμένο τύπο από ακίνητος που ήταν να γυρίζει αργά το κεφάλι του προς τα μένα έχοντας κάτι κόκκινα σαν βαμμένα τρομακτικά μάτια που εξέπεμπαν ξεκάθαρα το μύνημα "είμαι επικίνδυνος". Αμέσως μετά ξύπνησα
Μιχάλης

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το χαμόγελο δείχνει τη χαρά και τα θετικά συναισθήματα, και είναι αναγκαίο στη ζωή για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Πώς όμως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το χαμόγελο στα όνειρα; Δείτε τις ερμηνείες.

Το όνειρο με δικαστήριο σημαίνει γενικά προβλήματα και ενοχλήσεις στις δουλειές σου. Ακόμα κι αν δεις απλώς την άδεια αίθουσα ενός δικαστηρίου ή το κτίριο ενός δικαστικού μεγάρου να προσέχεις γιατί αυτό το όνειρο σημαίνει πάντα αναποδιές και δυσκολίες, ειδικά στα επαγγελματικά.

Αν δείτε στο όνειρο σας έναν βιασμό, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σύντομα θα μάθετε ότι κάποιο φίλο σας τον χτύπησε συμφορά και θα εκπλαγείτε. Αν επιπλέον ο βιασμός που είδατε έγινε σε βάρος συγγενή σας, τότε το πρόσωπο αυτό θα περάσει πολύ δυσάρεστες ψυχολογικές καταστάσεις.

Αν ονειρευτείτε στεφάνι γάμου, για τους παντρεμένους σημαίνει οικογενειακή ευτυχία. Για τους ανύπαντρους σημαίνει επιθυμία γάμου.

Το δάφνινο στεφάνι προμηνύει ότι θα σας αναγνωρίσουν στη δουλειά σας και θα λάβετε δόξα και τιμές.

Τα λιβάδια σαν σύμβολο υποδηλώνουν την ηρεμία και την ευτυχία. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λιβάδι.