Θάλασσα με τεράστια κύματα και υδροστροβιλους

Ήμουν σε ένα μέρος βραχώδη που είχε θάλασσα και σε κάποια σημεία πολύ μικρές παραλίες ..είχε έναν χωματόδρομο που οδηγούσε σε αυτές. Και ήταν ομόνος δρόμος που υπήρχε για να περάσω να φύγω από κει. όπως περπατούσα η θάλασσα άρχισε να κάνει 3-4υδροστροβιλους,και μεγάλα τεράστια κύματα.και σε κάποιο σημείο της έχει ένα οβάλ άνοιγμα που έπεφταν τα νερά της μέσα. Είχε συννεφιά πολύ έτρεχα να αποφύγω τα κύματα ,και εκεί που δεν έχει τπτ βλέπω ένα σπίτι και μπαίνω μέσα, τα κύματα το σκέπαζαν δεν έμπαινε όμως νερό μέσα..ήταν κάποιοι άνθρωποι ,άγνωστοι ,μέσα που απλά έλεγχαν την κατάσταση να μην μπουν νερά μέσα. Κάποια στιγμή ηρέμησαν τα κύματα. περίμενα για να σιγουρευτώ .οι υδροστροβιλοι όμως υπήρχαν ακόμα.βγηκα έξω πήρα τηλ τον άντρα να του πω που ήμουν και ότι προσπαθούσα να φύγω από κει και ξαφνικά βλέπω ένα τεράστιο κύμα να έχει σηκωθεί και λέω στον άντρα μου κλείσε να μπω μέσα δεν πρόλαβα μπήκα κάτω από ένα ξύλινο υπόστεγο αλλά με την φορά του κύματος άρχισε να διαλύεται δεν έπαθα τπτ ούτε με παρέσυρε.. κατάφερα και μπήκα στο σπίτι και ο ένας άνθρωπος προσπαθούσε ν βγάλει κάποια νερά που είχαν μπει μέσα , και ενώ πριν δεν υπήρχε γνωστός μέσα στο σπίτι ,αυτός ο άνθρωπος ήταν ο πατέρας και έλεγε ότι εγώ φταίω που μπήκαν μέσα και που καταστράφηκε το ξύλινο πάτωμα έξω .εκεί ξύπνησα
Lena

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Ο χειμώνας είναι η εποχή του κρύου, με βροχές και χιόνια, αλλά και η εποχή που μένουμε σπίτι και χαιρόμαστε τα Χριστούγεννα. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τον χειμώνα στα όνειρά μας.

Τα όνειρα με νερό θεωρούνται πολύ ευνοϊκά για αυτόν που τα βλέπει, υπό την προϋπόθεση ότι το νερό ήταν καθαρό, διαφορετικά σημαίνουν στενοχώριες και λύπες.

Τα όπλα είναι μια από τις αμφιλεγόμενες εφευρέσεις του ανθρώπου. Το όπλο από μόνο του συμβολίζει την εξουσία, την υποταγή και τη δύναμη μια και ο κάτοχος του έχει τη δύναμη να αφαιρεί ζωές και άρα να επιβάλλει τη θέλησή του με τη βία.

Αν δεις ότι είσαι παράνυφος, θα πάρεις μεγάλη χαρά.

Αν δεις άλλον παράνυφο, τότε θα μάθεις κάτι από κάποιον και θα χαρείς ιδιαίτερα.

Τα όνειρα με ποτάμι ερμηνεύονται ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του ποταμιού.

Κατά τον ονειροκρίτη αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς μια φούστα, σημαίνει ότι θα υποστείς κάποια προσβολή ή θα ντροπιαστείς από κάποιον.