Καθαρισμα.

Είδα ότι πήγα στην δουλειά μου να εργαστώ και όταν έφτασα να πιάσω δουλειά είδα την γυναίκα του εργοδότη μου Να μου καθαρίζει τον χώρο που εργάζομαι και να είναι πεντακάθαρος. Ευχαριστώ πολύ.
Κώστας.

Ονειροκρίτης: Ερμηνείες ονείρων

Το γραφείο συνήθως το συνδέουμε με την εργασία αλλά και το διάβασμα, ανάλογα την ηλικία. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με γραφείο.

Καθαρά σεντόνια σημαίνουν οικογενειακή ευτυχία ενώ τα βρώμικα και τα σχισμένα, οικογενειακά προβλήματα.

Η παγίδα είναι γενικά όνειρο με διττή σημασία. Δηλαδή αν ονειρευτείς ότι έχεις πιαστεί σε μια παγίδα (π.χ. για ζώα ή πουλιά) σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα είτε γιατί κινδυνεύεις από κάποια αρρώστια είτε στην πραγματικότητα νιώθεις παγιδευμένος σε καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ελέγξεις.

Τα όνειρα με σκυλιά είναι γενικά καλά όνειρα, αφού και τα σκυλάκια είναι τα αγαπημένα τετράποδα ζωάκια του ανθρώπου μαζί με τις γάτες. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα σκυλιά στα όνειρα μας.

Τα καρύδια είναι ένας από τους πιο σημαντικούς σε θρεπτική αξία ξηρούς καρπούς αφού στη ζαχαροπλαστική, στη μαγειρική και τρώγεται και σκέτο. Είναι δε τόσο ανθεκτικά που συχνά η λέξη καρύδι χρησιμοποιείται στην καθημερινότητα μας για να χαρακτηρίσει κάποιον. Πως όμως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με καρύδια;

Ονειρευτήκατε ότι είστε οδοντίατρος ή ότι πήγατε σε οδοντογιατρό; Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους οδοντιάτρους στα όνειρα μας.